Tags

, ,


Mereu am fost de părere că, pentru a începe o afacere, nu trebuie să te împrumuți la bănci, să te împovărezi de datorii. Nu, cred că e bine s-o iei treptat și să evoluezi. Altfel riști să pierzi totul. Așa am început afacerea cu traducerile. Mi-am luat câteva ca part time, apoi un pic mai multe, apoi un colaborator, mi-am făcut o firmă, un sediu, iar acum am cinci angajați, iar afacerea merge ca pe roate. Nu am nicio datorie, iar ceea ce câștig îmi asigură traiul de zi cu zi.
U-200La fel a făcut și soțul meu. Deși avea gânduri mari, s-o pornescă în forță, să spargă gura târgului, să se facă patron peste noapte, l-am convins că e mai bine să o ia ușor. Dorea să-și deschidă un atelier auto, ceea ce însemna mulți bani. Pentru teren, clădire, unelte, tot felul de cheltuieli. Eu i-am spus s-o ia ușor, să-și cumpere totul pe rând. Întâi uneltele strict necesare, apoi cele mai sofisticate.
Dintre toate investițiile de început, cea mai utilă și mai des folosită a fost masina de reparat janta. Foarte mulți clienți a avut doar pentru această problemă. Îndoirea jantelor este una dintre cele ma comune defectiuni, iar o mașină de îndreptat a fost cea mai bună investiție. După doar trei luni, avea bani pentru construirea atelierului și înființarea firmei. Următoarele investiții le-a făcut într-o mașină de echilibrat, soluții și petice pentru vulcanizare, scule de reglaje și chiar un aparat de diagnoză auto.
Pe toate le-a cumpărat de pe magazinul online Lincos al unei firme românești, de unde pot cumpăra și marile firme, din domeniul industrial, dar și mecanicii obișnuiți, care își repară propriile mașini sau își deschid o afacere de cartier. Lincos acordă suport tehnic în legătură cu orice produs cumpărat. Operatorii companiei oferă tuturor informațiile necesare, pentru a putea utiliza și opera echipamentul cumpărat. Gratuit, bineînțeles. De asemenea, există garanție pentru toate produsele, transport la domiciliu, dar mai ales asigurarea că toate produsele sunt de calitate, prpduse de firme cu renume în domeniu.
Puteți apela cu încredere la serviciile și produsele companiei Lincos, întrucât este o companie cu experiență care dă dovadă de seriozitate și profesionalism in relatiile cu clientii lor. De asemenea pe site-ul lincos.ro veți putea găsi oferte si reduceri de pana la 40% pentru anumite produse și servicii, ceea ce înseamnă că veți putea deschide afacerea mult dorită cu mai puțini bani.