Câte reduceri poate să aibă un magazin online? Câte vrea, chiar și în fiecare zi, în fiecare oră, minut chiar. Dacă poate și are cu ce, atunci să fie reduceri. Că sunt reduceri negre de vineri, de Paște sau de Crăciun, chiar nu are importanță. Ce e important este faptul că, atunci când vrei să cumperi un laptop, intri pe EvoMag, că știi că găsești sigur o reducere, un preț redus, un produs la promoție.
Banner-Main-Concurs-Laptopuri(748x344)-Mai ales atunci când te decizi să-ți faci curățenie în birou, să renunți la produsele vechi și să iei unele noi, cu atât mai mult trebuie să intri pe magazinul online cel mai apreciat din țară. EvoMag administrează de 9 ani site-ul de comert electronic http://www.evoMAG.ro, care are în fiecare zi peste 120.000 de produse active din domeniul IT și electrocasnice.
Zilnic, site-ul are peste 30.000 de vizitatori care compară prețuri, citesc descrieri, descoperă caracteristici și testimoniale iar apoi fac comenzi. Fiind atât de multe produse, multe sunt la reducere, fără a își pierde din calitate. Există 160.000 de conturi ale clienților, active, adică de pe care se trimit comenzi constant.
De ce revine lumea pe acest magazin? pentru multitudinea de produse, pentru promoții, pentru simplitate și calitate. Acesta este comerțul. Comerțul nu este poezie, nu inseamna descrieri romantice, pline de metafore, ci inseamnă descrieri reale ale produselor. Iar livrarea este cea mai promptă, de cele mai multe ori chiar a doua zi de la efectuarea comenzii. Clientii primesc SMS-uri cu starea comenzilor, livrarea lor, notele de transport pentru identificarea exacta a situatiei coletelor. Comanda nline se face în trei pași, foarte simplu, pentru a nu obosi si a plictisi clientul. Nu i se cer tpate datele personale, ci doar cele necesare livrării. Fără inregistrare, fără autentificare, doar o comandă plasată în coșul de cumpărături și un nume și o adresă de livrare.
De aceea revin pe evoMag.

Advertisements