Tags

,


bratara-chatonbanding-piele-neagra-made-with-swarovski-elementsUitați-vă bine la această brățară. Trebuie să fiți de acord cu mine că orice femeie și-ar dori să o aibă pe mână! Neagră, misterioasă, cu cristale Swarovski. S-ar potrivi cu orice ținută de seară și ar pune-o în valoare.
Această brățară face parte din linia de bijuterii Progressive a Colecției Daniel Swarovski Edition 2014. Brățara este confecționată din alcantara Neagră și este decorată cu cristaleSWAROVSKI Jet. Produsul se livrează împachetat în ambalaj Premium DSE.

bratara-chatonbanding-piele-neagra-made-with-swarovski-elements (1)Un produs de lux, un ambalaj de lux. Asta ar trebui să știe orice bărbat care face cadouri unei femei. Cele două merg împreună sau deloc. Iar ambele pot fi găsite pe Cadouri-potrivite.ro, un site care comercializează pachetul complet: cadou plus ambalaj. Cei care administrează site-ul vin în întâmpinarea clientilor cu o gamă de produse alese, originale, selectate cu atentie si cu o deosebita grija pentru calitate si detaliu.

Ne-am pus in situatia celui care primeste dar si a celui care alege sa daruiasca, punand accentul nu doar pe caracteristicile si calitatile produsului ci si pe modul in care acesta este prezentat. Ne straduim sa tratam fiecare comanda cu respect, atentie si oricand va stam la dipozitie cu un sfat, cu o idee sau o sugestie.

Despre ce cadouri de lux este vorba? Despre bijuterii, în mai multe stiluri: clasic, romantic, glamour, progressive, mix&match, casual. Apoi despre accesorii: tehnice, office, basics, pentru casă și, nu în ultimul rând, produse din piele: borsete, curele, portofele, huse, genți pentru cosmetice, brelocuri, stick-uri, brățări USB, pixuri, agende, casete de bijuterii și tot felul de alte produse necesare la birou sau acasă.
Toate produsele sunt verificate, autentice și vor ajunge la clienți însoțite de un certificat de garantie. Administratorii site-ului colaborează doar cu producatori de top și au parteneri de renume international, ale căror standarde functionează după principiul adevăratei calități.

Advertisements