Organizația Umanitară CONCORDIA va aduce împreună peste 1.000 de copii, tineri, voluntari și prieteni la cea de-a XIX-a Ediție a Festivalului “Vis de Vară”, care va avea loc sâmbătă, 30 august 2014, începând cu ora 14:00, la FERMA PENTRU COPII din Ariceștii-Rahtivani, județul Prahova.

Festivalul este cel mai important eveniment anual al organizației.

“Pentru că este “Anul voluntariatului în CONCORDIA”, tema celei mai mari sărbători am ales să fie “Voluntar în Țara CONCORDIA”.

Voluntariatul e calea prin care darurile fiecăruia ajung la ceilalți, motivează, schimbă, se multiplică, făcând astfel ca împreună să contăm și visele să devină realitate”, a precizat Irina Zaharia, director CONCORDIA România.

Deschiderea evenimentului va fi făcută de Ulla Konrad, Director și membru al Consiliului de Conducere CONCORDIA Proiecte Sociale.

Alături de copiii și tinerii din Casele CONCORDIA și voluntari, invitați de seamă din România, Austria și Germania, se va viziona povestea „Supa de pietre” pusă în scenă de artistul austriac Michelino, precum și alte momente artistice pregătite de cei mai talentați copii și tineri care au dat naștere Formației Big Band, Tarafului CONCORDIA și Ansamblului de dansuri populare.

Advertisements