manifestCovasna, Brașov, București, Cluj, București, Ploiești… Sunt doar câteva dintre orașele care își trimit reprezentanți la convenția de fitness care se va organiza sâmbătă la Câmpina. Manifest Life este la a doua ediție, puțin diferită de prima, cea din care organizatorii au învățat multe. Că sunt unii care rezistă la toate cele 9 clase a 30 de minute, că unii fac pauze ori nu sunt matinali, că locuitorii Câmpinei vor să învețe și sunt deschiși la astfel de acțiuni, deși par puțini timizi. Clara Leica, organizatoarea evenimentului, știe că astfel de convenții necesită timp pentru a fi integrate în stilul de viață al românilor.

Ca o noutate, anul acesta convenția se va ține în parcul La soldat, pentru a nu mai încurca și mai mult circulația pe Carol I. ”E posibil ca oamenii să se adune la Casa Cărții, dar apoi se vor ghida după muzică și vor ajunge la noi” – încheie Clara Leica.
Conventia MANIFEST LIFE II- CAMPINA se desfășoară sâmbătă, 30 august. Programul conține 9 clase de sport și va începe la orele 14:00.

Advertisements