”Motivați-vă angajații, răsplătiți fidelitatea clienților și seriozitatea colaboratorilor”: Acesta este motto-ul magazinului online Coșuri-Crăciun.ro, care oferă coșuri cadou pentru Crăciun. Acestea conțin produse de calitate, pentru cei mai importanți parteneri de afaceri, clienți, angajați sau furnizori. Ele sunt alese de echipa Gift Idea, care le ambalează și le decorează manual în ambalaje de calitate.
De ce vorbim la sfârșitul lui august de cadourile de Crăciun? Pentru a vă aduce aminte să planificați bugetul pentru acel moment. Să nu ajungeți în decembrie, pe 24, să constatați că nu ați păstrat bani pentru acest mic gest, dar cu o importanță atât de mare. Și, știți ce se spune: cea mai mare satisfacție o are cel ce dă, nu cel care primește. Dar vă spun din experiență că și cel care primește va ține minte acest lucru toată viața, va simți că este apreciat și iubit.
BF61-cutie-cadou-cu-flori-corporate1Componența coșurilor cadou pentru Crăciun poate fi schimbată în funcție de ideile și opțiunile clientului. Cu o selecție de peste 100 cutii și cosulete cadou pentru Crăciun, ce conțin băuturi alcoolice rafinate, whisky-uri de colecție, ciocolată fină, praline belgiene, vinars învechit , produse gourmet, panettone, vinuri nobile, cozonac tradițional sau alte produse tradiționale românești la care nici nu v-ați aștepta, la Cosuri Craciun veți găsi mereu cutii și coșuri cadou pentru Crăciun pe gustul si pentru bugetul fiecărei firme sau persoane. Administratorii magazinului online oferă praguri de reduceri pentru firme, în funcție de cantitatea comandată sau pentru precomenzi de coșuri cadou pentru Crăciun. Deci, dacă faceți acum o precomandă veți ieși mult mai ieftin în decembrie, când va trebui să le plătiți. E ca un fel de early-booking.
Există 3 praguri de discount:
* 3% (comandă minimă de 5.000 lei + TVA)
* 5% (comandă minimă de 10.000 lei + TVA)
* 7% (comandă minimă de 15.000 lei + TVA)
Se acordă discount pentru precomenzi până la data de 30.11.2014.
Comenzile se fac foarte ușor pe acest site. Produsele se găsesc ușor, în categoriile afișate și pot fi alese în funcție de conținut, preț sau ambalare. Comanda va fi procesată în maximum 24 ore de la recepționarea cererii.
În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant Gift Idea pentru stabilirea detaliilor contractuale și a modalităților de plată.
În funcție de cantitatea comandată și de perioada în care se efectuează comanda puteți beneficia de discounturi suplimentare pentru precomenzi.
Pentru comenzile plasate pe site se achită un avans de minim 50%, iar pentru plata integrală în avans se acordă discounturi.

Advertisements