Tags


Dar nu poate să închidă uşa cu mâna? De ce îi trebuie telecomandă? Astea sunt fiţe!
Evident că aşa zice românul, când vede la vecinul mai înstărit un sistem automatizat de închidere a porţilor. Doar că nu lenea sau fudulia stau la baza alegerii unui astfel de dispozitiv. Ci nevoia de protejare a casei şi a familiei. Bineînţeles, este şi mai uşor să apeşi pe butoanele unei telecomenzi, decât să împingi cu umărul la închiderea unor porţi grele, masive. Iar dacă progresul permite asta, de ce nu? Doar pentru că nişte vecini cârcotaşi se uită peste gard la tine?
electric_gate_sliding_gate-300x275Porţile automate asigură un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenţă sporită la efracţie, durată de viaţă ridicată şi stabilitate în timp. Conferă o închidere şi o deschidere silenţioasă, fiind prevăzute şi cu un sistem de deblocare în cazul întreruperii curentului electric.
Automatizari porti Rollsoft este un capitol dedicat noutăţile în domeniu, deoarece, în această industrie, îmbunătăţirile sunt permanente. În fiecare lună se mai inventează câte ceva care să uşureze viaţa posesorilor, dar şi să îi asigure că viaţa le este protejată. Porţile automatizate conferă un confort deosebit, eliminand complet efortul uman la deschiderea unei porti; permit sau restrictionează accesul autovehiculelor. Tot ceea ce va rămâne de făcut este să apăsaţi un buton pe telecomandă.
Un sistem complet de automatizare a portii contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, 2 telecomenzi, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio, lampa de control. Sistemul se actioneaza din telecomanda, dar poate fi actionat si manual, prin intermediul unui buton cu cheie. Butonul cu cheie personalizata isi dovedeste utilitatea mai ales atunci cand este intrerupta alimentarea cu curent.
În functie de tipul constructiv al usilor, exista actionari pentru usi culisante, usi sectionate, sau pentru porti de garaj basculante. Exista variante care sunt destinate doar mediului rezidential sau industrial. De asemenea automatizarea accesului in garaj reprezinta solutia potrivita atunci când se doreste modernizarea. Sistemele de automatizare confera o închidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare în cazul întreruperii curentului electric.

Oferta Rollsoft include: usi de garaj sectionalesi usi de garaj tip rulou intr-o gama larga de dimensiuni si culori personalizabile oricarui acces. Ambele variante sunt termoizolate cu spuma poliuretanica si livrate cu cheder dublu de etansare ce asigura o izolare perfecta a garajului. Usile sectionale mai pot fi dotate, optional, cu usi de acces pietonal, ferestre dreptunghiulare, ornamente pentru ferestre, grile de ventilatie, yala deblocare.
Pentru domeniul industrial ei oferă: usi sectionale, usi rulou, usi armonice. Acestea asigura cele mai variate cerinte de acces in domeniul industrial, printr-o diversitate de dimensiuni, culori si accesorii de actionare si inchidere. Usile industriale sunt dezvoltate pentru durabilitate in timp in conditiile unui functiuonari intense.
Toate sistemele de automatizare pot fi echipate cu un sistem de control acces sau integrate cu acesta, astfel cardul personal de acces poate fi utilizat si pentru comanda barierei auto si accesul in parcare sau deschiderea unei usi industriale. Specialistii Rollsoft vor ajutala alegerea sistemul care se potriveste cel mai bine portii clientului. Pentru orice tip de automatizare, de uz industrial sau rezidential, indiferent cat de mare sau de grea este, avem o solutie profesionala.
ROLLSOFT ofera orice automatizare de porti si usi de garaj pentru case, vile sau in domeniul industrial.

Advertisements