Proiectul MANIFEST LIFE! – EDITIA A II-A continua actiunea de succes pe care Asociatia Frizzly a intreprins-o in anul 2013 , cu scopul de a atrage atentia asupra unui stil de viata sanatos si armonios, prin educatie fizica, nutritie si abordare mentala pozitiva.
mf
O astfel de initiativa s-a dovedit extrem de inspirata si bine primita de locuitorii orasului, care au participat in numar mare la evenimentul din 6 septembrie 2013, dar si la actiunile ce i-au precedat , in cadrul proiectului, timp de trei luni.
Intentia de a perpetua acest proiect si in anii urmatori a venit aproapte de la sine, iar publicul participant – caracterizat de varste diferite, nu doar foarte tineri, asa cum ne-am fi asteptat – asteapta cu bucurie aceasta a doua editie care le va oferi ocazia unei manifestari pozitive , pentru viata, pentru miscare , in aer liber.

Dupa tiparul proiectului precedent, activitatile recreative si de educatie fizica vor fi puse in practica, pe parcursul a trei luni, atat in spatii inchise cat si in interior, familiarizand grupurile participante cu mai multe stiluri de a face miscare si venind ca completare la educatia formala efectuata in scoli.

Vizam varstele tinere, dar nu numai, caci aceste activitati sunt, prin modul in care au fost proiectate, si sursa de inspiratie pentru persoane aflate deja la varsta adulta. MANIFEST LIFE! implica din ce in ce mai multe persoane, reusind ceea ce si-a propus initial, si anume modelarea de comportamente in spiritul respectului pentru viata.

Advertisements