Tags

, ,


Da, am vreo 20 de carduri, dar nu mă îndur să renunţ la niciunul. Nu ştiu niciodată când voi avea nevoie de ele.
Am fost obişnuită cu sistemul de fidelizare a clienţilor încă din facultate, acum vreo 15 ani, când am petrecut doi ani în străinătate, în mai multe ţări. Mă bucuram că beneficiam de reduceri, că primeam cadouri şi adunam puncte cu care îmi cumpăram apoi ce îmi doream.
Venind în ţară, am fost dezamăgită să descopăr că acest sistem era abia la început. Acum, însă, este un lucru normal pentru orice magazin care se respectă şi vrea să reziste pe piaţă. Este un lucru ştiut că oamenii vor reveni la cumpărături în unităţile care practică acest gen de comerţ modern.
Primul card a fost la o farmacie. Acum am la toate hipermarketurile din zonă, la magazine de haine şi cosmetice. Reducerile posesorilor de card sunt tentante şi mă fac să revin, pentru a le afla ofertele şi a beneficia de ele.
logoÎn acest moment este foarte uşor şi la îndemâna oricărui întreprinzător să-şi facă asemenea carduri, deoarece Firma PRINTCARD SYSTEMS oferă servicii profesionale de personalizare şi productie carduri. Toate informaţiile necesare se găsesc pe portalul Printcard.ro, iar pentru un preţ cât mai corect şi realist, nu trebuie decât să comunicati toate informatiile necesare, telefonic sau prin e-mail. În maximum 30 de minute, clientul va primi o ofertă de pret.
Firma oferă o gamă variata de carduri PVC: simple (albe), cu bandă magnetică sau de proximitate, colorate sau securizate, pe care se pot imprima machetele transmise de client. Departamentul de productie Printcard Systems oferă solutii complete de personalizare şi imprimare de carduri făcând faţă celor mai exigente cerinte: de la serii mici de carduri până la imprimări în cantităţi industriale. Tot ei se ocupă şi de implementarea serviciilor de fidelizare, sincronizând nevoile business-ului cu programele informatice de fidelizare care li se potrivesc cel mai bine clienţilor. Asta se va întâmpla dacă preferaţi să optaţi pentru externalizarea serviciilor de imprimare carduri.
card
Există însă şi a doua variantă, cea în care firmele îşi produc propriile carduri. Printcard.ro le pune la dispozitie cele mai noi echipamente, consumabile şi accesorii, pentru a-şi putea produce rapid şi convenabil cardurile necesare in-house.
Sunt mai multe situaţii în care se impune tipărirea unor carduri: pentru pontaj, acces, identificare. Cardurile cu bandă magnetică sunt în general utilizate in sistemele de control acces şi pontaj dar sunt folosite cu suces şi în sistemele de fidelizare, discount sau carduri cadou. Cardurile de proximitate sunt utilizate în mod frecvent în sistemele de control acces, dar in ultimii anii acestea au devenit disponibile şi în sistemele de fidelizare, prepay sau discount.
Prin urmare, investind într-o imprimanta de carduri MagicCard, vă veţi realiza singuri cardurile, în funcţie de necesităţi şi dorinţe de dezvoltare. Şi asta fără grija că se va strica sau că veţi pierde timp prin service-uri. Din pasiunea pentru tehnologie şi dorinţa de a avea clienţi multumiti, Printcard Systems a introdus Garantia Functionarii Continue, oferind o imprimantă la schimb, în perioada în care produsul defect se află în garanţie. Sunt preîntâmpinate astfel, situatiile în care stoparea producţiei poate reprezenta un risc pentru funcţionarea companiei. Mai mult, după cumpărarea oricărui echipament de printare de carduri, PrintCard oferă suport tehnic gratuit pe o perioadă de 30 de zile.

Aşa se fac afacerile. Cu parteneri de nedăjde, care prestează servicii dar şi oferă soluţii pentru a-şi ajuta clienţii să presteze ei singuri aceeaşi activitate. Le oferă echipament, consultanta, timp şi răbdare.

Hai să facem o simulare. Să presupunem că mergeţi la un târg de prezentare, unde ştiţi că vor veni mulţi oameni. Vreţi să-i atrageţi cu promoţii şi tombole, aşa că veţi distribui carduri. De unde le luaţi? Din imprimanta Magicard Enduro. Timpul de producţie este mic, cardurile putând fi imprimate foarte rapid: de la 7 secunde pentru imprimarea monocrom, până la 35 de secunde, pentru imprimarea color. În cazul în care nu vă pemiteţi achiziţionarea unor noi consumabile (carduri), imprimanta magică permite reimprimarea rapidă a cardurilor speciale reutilizabile.

Pare uşor, nu? Chiar este! Aveţi nevoie de o idee, implicare şi o imprimantă magică, care, împreună, vă vor aduce noi clienţi, ca mine! Eu nu refuz niciodată un card!

Advertisements