Tags


Soţul meu se bagă aproape la orice. Ştie să repare, să construiască, să pună la multe lucruri prin casă. Orice femeie ştie că este mană cerească în casă. Să nu trebuiască să cheme un specialist ori de câte ori are nevoie să-i fie reparat ceva prin casă. Să nu stea la mâna vecinilor sau a rudelor.
Anul acesta vrem să renovăm casa. Până în toamnă să fie gata, să avem lumină mai multe ore pe zi, să fie soare şi să se usuce zugrăveala. Am renunţat la concediu pentru acest lucru, iar banii îi vom investi în mobilă nouă, pereţi noi, aparate electronice şi obiecte sanitare un pic mai performante decât cele pe care le avem acum, moştenite de la “ăi bătrâni”.
Înainte de a se ocupa de toate astea, soţul meu şi-a dat seama că nu prizele nu vor rezista la noile aparate consumatoare de curent din casă: un congelator şi un cuptor cu microunde. Că trebuie schimbată instalaţia electică. Lucru la care nu se bagă, deoarece îi este frică. A păţit-o când era mai tânăr, când s-a „fript” puţin în timp ce lega nişte cabluri. În plus, nu-i place această meserie.
Nu avem ce face. Vom chema un specialist şi asta cât mai repede, întrucât instalaţia electrică trebuie schimbată prima, ca apoi să reparăm pereţii şi să zugrăvim. Vom apela la un site al firmei 247. Aşa cum spune şi numele, aici gasesti electrician nonstop. Ai pe cine sa suni si stii ca ti se si raspunde in timp util, atunci cand ai de rezolvat o problema care tine de reteaua electrica. Pentru orice tip de interventie sau lucrare, echipa lor de electricieni profesionisti cu minimum cinci ani de experienţă vine imediat şi te rezolvă. Poti solicita non stop serviciile unui electrician prin telefon, e-mail sau formularul de contact.
Iată ce poate face un electrician 247:
• Modificari, remedieri si reparatii la reteaua electrica.
• Montare sau schimbare corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare.
• Bransamente, reparatii si schimbare tablou electric.
• Servicii instalatii electrice de curenti slabi: Internet, TV.
• Interventii rapide, asistenta, mentenanta, automatizari.

Sunt disponibili NON STOP, 7 zile pe saptamana, oferă garantie pentru lucrările efectuate, lucrează cu pret fix pe care clientul îl cunoaşte dinaintea inceperii lucrarilor şi oferă servicii flexibile si abonamente avantajoase.
Problemele instalatiei electrice pot fi ascunse si chiar periculoase, putand fi identificate cu succes doar de un electrician cu experienta. Serviciile Electrician 24/7, disponibile non stop, inseamna personal cu experienta, manopera, echipamente speciale sau piese de schimb. Echipa de electricieni poate fi chemata printr-un simplu telefon si tu ai garantia unui lucru bine facut. Adică poţi dormi bine noaptea, fără grija că un scurtcircuit va provoca vreun incendiu.
Voi apela la un electrician profesionist şi nu voi avea decât două cerinţe personale: să nu se lungească mult cu lucrările şi să nu lase mizerie în urma lui. De celelalte lucruri nu mă îngrijorez, deoarece ştiu că va face treabă bună, doar o să avem un contract cu obligaţii clare. Iar cu garanţia pe care mi-o oferă, voi sta liniştită mult timp după terminarea lucrării.

Advertisements