Tags

,


Am aşteptat mult să devin mamă, să mă ocup de copilul meu, să-l învăţ şi dezvăţ multe lucruri. La grădiniţă a fost uşor, mai tăiam cu foarfeca, mai pictam nişte pietre, chiar mi-a plăcut. Şcoala primară mi-a dovedit că mai am răbdare, când am exersat silabisirea, tabla înmulţirii, dictarea.

Şcoala gimnazială mi-a stors creierii. Proiecte peste proiecte. La toate materiile. Cum mi-am învăţat copilul să vină la mine, la corectat, cu toate temele pentru acasă, nu putem să-l las să se ducă nepregătit în faţa profesorilor. Pe care i-am şi obişnuit doar cu lucrări bune şi foarte bune. Mă simţeam obligată, era şi munca mea, mândria mea în joc.

În primele luni, după ore de migălit, mă urcam în maşină şi ieşeam în oraş pentru a printa proiectele. Mai dădeam şi poze la scos, reveneam să le iau, cheltuiam bani pe ele, pe drum… Până mi-am dat seama că avem nevoie de o imprimantă în casă. Era abia în clasa a V-a! Încă 4 ani de gimnaziu, 4 ani de liceu, facultatea. Plus un al doilea copil care abia începuse grădiniţa.

După ce ne-am felicitat pentru idee şi ne-am reproşat că nu ne-am gândit mai devreme la aşa ceva, ne-am hotărât să cumpărăm o imprimantă cu cartuse reincarcabile preinstalate. Nu ştiam că sunt de mai multe feluri, dar am aflat de pe Cartuseria.ro, un magazin online distribuitor specializat în sisteme CISS, cartușe reîncărcabile, imprimante. Ei pun la dispoziția clienților cerneală de refill, sisteme de refilare, tonere laser compatibile, toner refill și cartuse ink jet compatibile.
imprimanta-epson-premium-xp-700-cu-cartuse-reincarcabile-preinstalateEvident, livrează cel mai mult pentru birouri, dar au o ofertă impresionantă şi pentru persoanele care vor să facă multe chestii acasă. Prețurile oferite sunt cele mai accesibile din țară. De exemplu: oricine își poate printa o fotografie 10×15 cm cu doar 0.15 lei/poza, utilizând propria imprimantă. Acesta a fost argumentul final pentru noi, aşa că am cumpărat o imprimanta Epson.
Este uşor de folosit, nu ocupă spaţiu şi ne rezolvă toate problemele.

O imprimantă cu cartuşe reîncărcabile elimină costurile ridicate ale cartuşelor originale şi scade costul de listare cu peste 95%. Tot ce trebuie să facem este să le încărcăm cu cerneală când este nevoie. Imprimanta a ajuns la noi iniţiată şi preinstalată cu cartuse reincarcabile. Noi doar am pornit imprimanta şi a fost gata de utilizare.

Acum ne-am liniştit. Nu mai ne grăbim ca să mergem la studio să listăm proiectele, economisim bani frumoşi şi facem şi cele mai bune proiecte. Vă dau şi un exemplu: cel mai recent proiect pentru limba engleză, unde profesoara a cerut elevilor să facă albumul verii în Anglia. Cu ce obiective turistice vor să vadă, ce le-ar plăcea să facă în Anglia, cum văd ei această ţară. S-a potrivit perfect, deoarece anul trecut Ioana chiar a fost într-o tabără de limba engleză, într-un sat lângă Londra şi a vizitat şi capitala. Iar poze a făcut cu miile, cu aparatul foto digital!
A fost primul proiect în care am lucrat totul acasă, pe îndelete. Am printat pozele şi textul cu informaţiile despre obiectivele vizitate, iar unde ne-au rămas spaţii (am cumpărat un panou prea mare) am umplut cu steagul Marii Britanii. Iată ce ne-a ieşit:
panouProfesoara de limba engleză a fost atât de încântată, încât a agăţat panoul în cabinetul de limbi străine şi ne-a cerut permisiunea să-l folosească pentru examenul de grad, de anul viitor. Bineînţeles că a fost cel mai frumos proiect din clasă, chiar dacă fiicei mele nu i-a plăcut că am pus şi poze cu ea şi că vor rămâne pe peretele şcolii mult timp. Peste ani, la revederile cu colegii, va fi bucuroasă că am procedat aşa.

Vă întrebaţi ce vom face când vom consuma culorile şi vom începe să băgăm bani în imprimantă. Vă spun că vom ieşi mult mai ieftin şi că investiţia iniţială în imprimantă se va amortiza în cel mult un an. Screen-Shot-2014-06-12-at-14.01.19La Cartuseria.ro printarea alb negru sau color costă la fel, consumabilele pe care le oferă au aceleasi prețuri, deoarece livrarea se face din stoc, fără companii intermediare, iar livrarea se face prin curier rapid, fără kilometrii suplimentari, oriunde în țară, în maximum 48 h. Au promoții săptămânale și vouchere cu reduceri, dar şi programe de fidelizare cu puncte de reducere încă de la a doua comandă.
Acum suntem în vacanţă şi folosim imprimanta pentru a printa pozele personale. Îmi vine câteodată cheful să fac nişte panouri cu ele să le atârn prin casă, dar privirea fiicei mele îmi stopează de fiecare dată avântul. Îmi păstrez forţele pentru toamnă, când începe şcoala.