Tags


ROATA DE FOC RC Campina are placerea de a va invita la intrunirea motociclistica, aflata la a treia editie, “ROCK la FOC” organizata in aceasi locatie, la Magureni (RUDA) PH.

Asa cum v-am obisnuit intrunirea se vrea a fi cat mai aproape de vechile intruniri “haiducesti”: fara taxe, fara fandoseli, doar voie buna.
rock
Intrunirea va avea loc in perioada 4 iulie ora 12:00 – 6 iulie ora 12:00 2014, in Jud. Prahova, Comuna Magureni, Satul Banului, punctul “Ruda”. Locatia se afla la lizirera unei paduri, cu o priveliste minunata, in afara zonei locuite. Drumul de acces este asfaltat complet. Posibilitatea de cazare este la cort (exclusiv), iar zona de campare este nelimitata.

Vom avea invitate cateva trupe de rock, si nelipsita… trupa mp3. Organizam cateva concursuri, iar restul la fata locului…. sa curga berea si sa sfaraie gratarele. Veti fi intampinati cu tuica si slana afumata, iar sambata, ciolan cu fasole la ceaun… din partea “casei” bineinteles. Nu in ultimul rand, organizam si o defilare sambata in jurul orei 12.

Advertisements