Tags


Căldura scoate oamenii din case. E ştiut. Deja, când vine cineva la noi, nu-l mai primim în casă, ci îl invităm afară, la masa amplasată pe iarbă, pentru a respira aer curat şi a ne bucura de natură. Altfel decurge conversaţia sau petrecerea, când ai spaţiu şi te poţi mişca în voie.
Nu de puţine ori, însă, am fost surprinşi de ploaie. O dată ne-am adăpostit în garaj, cu grătarul pe care sfârâia carnea cu tot, când picăturile de ploaie au tăbărât brusc asupra noastră, iar de cele mai multe ori ne-am mutat cu tot „bagajul” în casă. Cu pahare, farfurii, grătar, uzi şi plouaţi, atât la propiu, cât şi la figurat. Ne-am dat seama atunci că mai trebuie să facem o investiţie pentru vara asta, pentru a ne putea bucura de mesele în aer liber: adică să căutăm corturi de gradina, pentru a alege unul potrivit pentru activităţile noastre outdoors, dar mai ales pentru micul nostru pub de cartier. Ar fi clar un pas înainte pentru mica noastră afacere, dar şi o oportunitate de a însufleţi acest cartier, de a promova socializarea între locuitori. Vara oamenii vor răcoare, lumină, aer adevărat, nu aer condiţionat sau zăpuşeală, când iau masa sau beau un pahar cu prietenii.
Am găsit imediat cea mai bună ofertă, pe TentEvent.ro, site-ul dedicat evenimentelor în aer liber, unde poţi închiria sau cumpăra corturi cu adevărat speciale. Nu cele chinezeşti, de duzină, care nu rezistă la vânt, iar după ploaie se urâţesc, ci structuri inovatoare de corturi de la producatori de top la nivel global: Pacific Domes si Tentickle.
Fie ca e vorba despre un eveniment special sau e nevoie de un spatiu permanent care necesita un factor de “Wow”, administratorii acestui magazin online lucrează cu clienţii pentru a transforma total spatiile in aer liber prin intermediul unei game unicat de solutii de arhitectură prin corturi.
Iată ce model de cort am ales noi pentru a-l instala în faţa pub-ului nostru:
stretch2
Este vorba despre unul dintre corturile stretch, care pot fi integrate in spatii pe care alte corturi nu le pot acoperi si se muleaza in jurul tuturor cladirilor existente sau arhitecturii gradinilor. Materialul din care este funcţionat respira, in timp ce ofera o protectie completa la intemperiile vremii. Pentru locatii semi-permanente, corturile stretch nu necesita o autorizatie de construire, deoarece nu au o structura fixa predefinită.
Foarte simplu, nu? Nu ne trebuie autorizaţii speciale, pentru a-l instala, este dintr-un material rezistent şi are un design special. Îl vom lua pe acesta mare pentru terasa afacerii, iar pentru acasă vom cumpăra unul mai mic.

Advertisements