La Şcoala Postliceală “ Louis Pasteur”, municipiul Câmpina
Şcoala Postliceală “ Louis Pasteur” municipiul Câmpina anunţă Zilele Portilor Deschise în perioada 26 – 29.05.2014. Astfel, cei care vor sa afle cum această şcoală pregăteşte asistenţi medicali generalişti şi asistenţi medicali de farmacie sunt asteptaţi de luni până joi la sediul acesteia, în Câmpina, str. N.Bălcescu, nr. 5, între orele 15 şi 17.
Doamna director adjunct Badea Tatiana va prezenta potenţialilor cursanţi metodologia de înscriere în anul şcolar 2014-2015 şi va oferi informaţii generale cu privire la specificul activităţii şcolii.
Cei care vor vizita Şcoala Postliceală “ Louis Pasteur”, municipiul Câmpina în perioada sus menţionată vor avea parte de activităţi demonstrative în cadrul sălilor de nursing, activităţi care vor fi efectuate de către maiştri instructori angajaţi ai şcolii. Deasemenea vizitatorii vor trece în revistă spaţiile de desfăşurare a activităţii şcolare şi vor asista la filmul de prezentare al şcolii.
Doamna prof. Enache va prezenta un slideshow referitor la predarea disciplinelor de specialitate medicală, noile moduri de abordare a disciplinelor şcolare, precum şi mijloacele de evaluare în cadrul şcolii.
Şcoala Postliceală “Louis Pasteur” municipiul Câmpina şi-a deschis porţile în octombrie 1998 si de atunci a oferit pregătire profesională pentru sute de cursanţi în domeniul medical, social şi de farmaceutic.
Cei interesaţi vor avea ocazia de a vedea dacă şcoala corespunde cerinţelor lor de formare profesională şi mai ales de integrare a acestora pe piaţa muncii.

Program eveniment:

Începând de luni 26.05.2014 până joi 29.05.2014.
Până la ora 14.00 – Inscrierea participantilor
15.00 –Vizitarea spaţiilor
15.30– Demonstraţii practice la sala de nursing
16.00 –Vizionarea filmului de prezentare al şcolii
16.30 –Prezentare slideshow
16.45– Distribuire pliante, fluturaşi şi alte materiale promoţionale
Prof. Psiholog Natalia Enache

Advertisements