Tags


Copilul meu a luat o pauză de la grădiniţă o vreme. Din cauza alergiilor, viruşilor, bolilor de tot felul. Aşa facem în fiecare primăvară. A stat două săptămâni acasă, apoi încă una, că a avut vacanţa de Paşte, până s-a hotărât el că nu mai merge anul acesta. Poate la toamnă, dacă se simte bine. Dar când l-am anunţat, ieri, că peste câteva zile este 1 Iunie, Ziua Copilului, s-a oprit din ce făcea şi a zis hotărât: „Hai la grădiniţă!”
„Eşti sigur?” – l-am întrebat.
„Foarte sigur” – mi-a răspuns. „Tu nu ştii ce ne pregăteşte doamna educatoare de 1 Iunie! Cea mai tare petrecere dată de profesioniştii de la clubuldisney.ro. Hai să îţi arăt pe Internet”.
Şi mi-a arătat. Atunci mi-am dat seama că desenele pe asfalt şi concursurile de recitat poezii nu mai erau de mult timp la modă. Acum se dau petreceri în toată regula, cu animatori profesionişti, care întruchipează personajele favorite ale copiilor din ziua de azi. Doar e ziua lor, a tuturor!
Animatorii Clubului Disney au ca scop declarat acela de a indeplini visul oricarui copil şi de aceea gândesc câte un program pentru fiecare eveniment, prin care antreneaza si stimuleaza copilasii sa fie cei mai buni prieteni ai lor! Pe lângă modulele obişnuite pe care ei le au în program: pictura pe fata, modelaj de baloane si o multitudine de joculete si concursuri prin care acestia interactioneaza cu micutii, ei adaugă mereu elemente personalizate! Momentele oferite de ei implica : COREGRAFII SPECIALE cu dansuri, acrobatii, scenete interpretate de cele mai iubite personaje : SPIDERMAN, BATMAN, STEFANIA SI SPORTACUS, TINKERBELL SI PETER PAN, ALADINE SI JASMIN, MICKEY SI MINNIE, CLOWN SI CLOWNITA, SPECTACOL INEDIT CU MAGICIENI, PRINT SI PRINTESA.
disneyÎn plus, aduc la petreceri şi o maşină de făcut balonaşe, care sunt multicolore si ofera petrecerii o nota feerica. Nu lipseşte nici pinata, un accesoriu ce este tot mai des intalnit la petrecerile copiilor şi care constituie o sursă de amuzament si distractie incarcata cu o multime de surprize.
Clubul Disney este o marca inregistrata, cu servicii ireprosabile si animatori extrem de talentati. Iniţial, m-am gândit că preţurile pentru o asemenea petrecere sunt imense, dar m-am înşelat. Iată preţurile:
• ANIMATIE STANDARD – 80 RON/ORA (Rapunzel, Cenusareasa, Alba ca Zapada, Minnie, Mickey, Tinkerbell, Peter Pan, Bell, Clown, Clownitza, Neinfricata, Elsa, Mica Sirena, Jasmine, Stefania, Sportacus, Spiderman, Batman, Superman, Aurora, Barbie, Pirat, Piraterita, Shrek, Fiona)
• COREGRAFII, DANSURI, ACROBATII, TEATRU – 120 RON/ORA/1 Personaj (Clown&Clownita, Mickey&Minnie, Stefania&Sportacus, Tinkerbell&Peter Pan, Pirat&Piraterita, Spiderman moment cu acrobatii, Sportacus moment cu acrobatii, Angry Birds).
• MAGICIAN – 150 RON/ORA (Spectacol inedit cu trucuri diversificate oferite de magicieni talentati – pentru pitici si voinici).
• MASINA DE BULE – 30 RON/ORA (Balonase multicolore ce ofera decorului o nota feerica).
• FOTOGRAF – 250 RON/2 H (50 fotografii printate si puse intr-un album personalizat + 500 fotografii in format electronic).
• BALON JUMBO – 130 RON (100 cm).
• PINATA mare umpluta, diferite forme – 200 RON
• COSTUMAS de inchiriat pentru copil identic cu al personajului – 45 RON/ pe toata durata animatiei.
• SET PARTY (10 copilasi) – 100 RON.
• MC EVENIMENTE – 350 RON/3 H
• TATUAJE CU SCLIPICI – 150 RON/1 H
• COSTUMAS identic cu al personajului de cumparat – DE LA 100 RON