Tags

,


Cum e să lucrezi timp de 15 ani în acelaşi loc? Şi să te dezvolţi continuu, să creşti odată cu firma?
Puteţi afla de pe noul site Danone.ro, unde găsiţi testimoniale ale unor angajaţi ai Danone România, care au fost martori la fabricarea iaurturilor încă de la început. Prima noapte în care au urmărit fermentarea unui iaurt, primul transport trimis către magazine, primul feed-back despre calitatea produsului. Istoria celor 15 ani de Danone în România s-a scris cu emoţie, muncă şi satisfacţii.
La aniversare, Danone îşi face un cadou: un site nou. Îmi place că este binestructurat, uşor de navigat şi interactiv. Echipa de conducere se prezintă şi aşteaptă întrebări de la consumatori. Şi, mai ales, fac asta zâmbind.
Îmi place şi rubrica „Sănătate din interior”, unde sunt prezentate beneficiile consumului de iaurt şi se răspunde multor întrebări şi nelămuriri din partea clienţilor.
Ce nu-mi place la noul site? Poate că este prea aglomerat. Şi are prea multe informaţii. Nimeni nu stă să citească atâta. Informaţia ar putea fi sintetizată mai bine. Un alt lucru obositor este folosirea termenilor ştiinţifici. Ştiu că e nevoie de ei, pentru acurateţe, dar clientul nu înţelege şi abandonează cititul.
Aaa… Şi îmi mai place că au un concurs aniversar, în care se câştigă o machetă a robotului Vasilică, cel care face multă treabă în fabrica Danone.