Tags


Asociaţia de Sprijin a Românilor, în parteneriat cu Sindicatul Liber „MASA” Ploieşti şi Sindicatul Poliţiştilor Locali Prahova, organizează cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii evenimente specifice ce se vor desfăşura în perioada 1 – 4 mai.

Astfel, începând cu data de 1 Mai, de la ora 11.00 toţi ploieştenii sunt aşteptaţi la Hipodromul Ploieşti pentru a lua parte la spectacolele şi activităţile de divertisment oferite de organizatori. Evenimentul este organizat cu sprijinul SC Faxmedia Consulting SRL Ploieşti, Golden Brau, Afi Palace Ploieşti, G.P. Hotel, Coral Impex şi Foto Master de Luxe.

Invitatul special al evenimentului este Leonard Doroftei, iar pe scenă vor fi prezenţi interpreţi ca Fuego, Nelu Ploieşteanu, Petrică Mâţu Stoian, ansambluri folclorice din judeţul Prahova, fiecare prezentând dansuri specifice zonelor de unde vin, dar şi ansamblul elen Orfeas. Evenimentul se va încheia duminică, 4 mai, când vor avea loc curse de trap. Pe toată durata evenimentului intrarea este liberă.

Advertisements