Maestrul Tudor Gheorghe îi aşteaptă pe prahoveni și nu numai la Cazinoul din Sinaia, pe data de 4 iunie, ora 19:00 pentru a se bucura de concertul „Lecția”. Biletele de intrare au preţul de 65 de lei şi au fost deja puse în vânzare.
„Lecția”, denumire simbolică, este un spectacol unic, plin de iubire și patriotism. Maestrul vine în întâmpinarea profesorilor, elevilor și tuturor spectatorilor cu un nou concert pentru a le arăta cât de frumoasă este limba română.
„Spectacolul începe cu o pledoarie pentru păstrarea acurateţei limbii române. Dacă nu-ţi păstrezi frumuseţea limbii tale, nu poţi să vorbeşti de dragoste. Vom ajunge la cântecul popular românesc, la cele mai frumoase poeme, apoi voi intra într-o zonă de gând de reîntoarcere acasă, la părinţi. Spectacolul se va încheia cu dorul de casa noastră, de ţară,” după cum afirmă însuși maestrul Tudor Gheorghe.
tgBiletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, în magazinele Diverta, Magazinul Muzica și la Sala Palatului. Biletele se comercializează, de asemenea, în zilele de joi și sâmbătă, în intervalul orar 12.00-18.00, la Casino Sinaia, intrarea către Cafenea/Sala Ferdinand. Pentru informații suplimentare și rezervări, sunați la 0733.422.430.