Tags


O locuinţă în care îţi petreci cea mai mare parte din viaţă trebuie să cuprindă lucrurile care îţi plac. Poate sunt puţine, deoarece nu eşti genul care să se ataşeze de obiecte. Sau poate sunt multe, deoarece ţi-e greu să renunţi. Adevărul e că ne ataşăm de toate lucrurile care ne îmbunătăţesc. Ataşarea e parte din fericire.
Nu poţi să le păstrezi pe toate. Dar poţi să-i găseşti fiecăruia locul. Nu ştii cum să faci asta? Cum să combini mobila cu decoraţiunile şi cu suvenirurile dragi ţie? Cu obiectele care îţi sunt de ajutor zilnic?
Există profesionişti care îţi pot da variante. Cu ajutorul unui proiect 3D Art Deco Zone & Knox Design îţi înfăţişează cum ar putea arăta casa ta, incluzând ceea ce doreşti şi ceea ce îţi trebuie.
Este un concept all inclusive de design interior. Asta înseamnă că, odată ce ai ales ArtDecoZone pentru a se o ocupa de amenajarea interioară a casei tale nu trebuie să îţi mai faci griji pentru nimic. Ci trebuie doar să le furnizezi câteva informaţii despre tine, esenţiale pentru indeplinirea proiectului, cum ar fi: hobby-uri, culorile preferate, cu ce anume te ocupi, ce stil de amenajare preferi.
Printre serviciile de amenajări interioare oferite de artArtDecoZone se numara: proiect de amenajare cu imagini 2D si 3D, plan electrica, plan pentru culori. A doua fază constă în finisajele şi constructiile de interior care sunt executate de echipa lor, conform proiectului de amenajare, în strânsă legatură cu arhitectul care s-a ocupat de proiect încă de la început. Când vorbesc despre constructiile si finisajele de interior mă refer la tencuieli, zugrăveli, parchet, rigips, gresie, faianţă, tapet si tot ceea ce ţine de partea de aplicare a proiectului 3D. După incheierea etapei de execuţie urmează să se ocupe de mobilarea spaţiului. Mobila este creată în atelierul lor special, pentru spatiul si personalitatea clientului.
safe_imageIn ultima fază, la cererea clientului, se ocupă atât de partea de achizitionare a perdelelor, draperiilor, canapelelor si decoratiunilor, cat si de decorarea efectiva a spatiului. Toate aceste servicii sunt valabile pentru toate tipurile de spatii: rezidentiale ori comerciale.
La final, vei constata ca amenajarea interioara reflectă în întregime personalitatea şi preferinţele tale si ale familiei tale. Designul de amenajari interioare pentru apartamente si case îţi deschide un nou potential pentru reamenajarea unui living sobru şi transformarea lui intr-un living modern, un dormitor incomod devine un dormitor spaţios şi organizat, o bucătărie veche se transformă într-o bucătărie modernă şi încăpătoare.
De ce să apelezi la ei? Pentru ca este mult mai simplu să lucrezi cu o singură echipă care poate asigura toate aceste servicii decât sa apelezi la mai multe firme.