Tags

,


Mai sunt trei luni şi plec la mare. Eu ca eu, că număr lunile, dar fiul meu numără zilele şi le taie din calendar. Parcă nu mai avem răbdare. De când am cumpărat biletele, prin oferta de early-booking de la Viotop Travel, aşteptăm cu nerăbdare să mergem în Palma de Mallorca.
Mallorca este, desigur, plajă şi mare.
mallorcaDar coasta de nord e dominată de lanţul muntos Serra de Tramuntana, cu măslini şi păduri de pini, printre care se găsesc sate feerice.
Orasul Palma de Mallorca este dispus în trepte. Bineînteles că treptele sfârşesc în mare. Portul este destul de mare, aici venind şi plecând o mulţime de nave de croazieră şi fery-boaturi, care fac legătura cu continentul. Se spune ca în oraşul Palma de Mallorca numărul ambarcaţiunilor din port depăşeşte numărul maşinilor din oras!
Ce vreau eu să văd neapărat este Magazinul de Perle, deoarece oraşul Palma de Mallorca este renumit pe plan mondial pentru producerea şi comercializarea de perle, montate pe argint, aur sau alpaca, cu preţuri pornind de la 15-20 de euro până la cateva sute, în funcţie de forma, luciul, culoarea sau modelul bijuteriei alese.
Copilul aşteaptă marea, iar soţul ambarcaţiunile. Fiecare visează la ceva ce va găsi acolo, în vacanţa noastră de 7 zile.
Aşa se întâmplă, de obicei. Cei care au legături cu o agenţie de turism bună îşi fac mai multe vacante la un preţ mai bun. Noi mereu apelăm la Viotop pentru vacanţa de vară, deoarece ne pune la dispozitie, prin ofertele de early booking, pachete de cazare şi transport cu reduceri de până la 22% pentru vacante în Turcia, Grecia şi Bulgaria.
Cu cât rezervi mai repede, cu atât costul vacanţei tale va fi mai mic. Este şi uşor să alegi. Viotop Travel îţi oferă informatii complete despre fiecare destinatie şi îţi pune la dispoziţie chiar şi o aplicatie de mobil pentru ca tu să îţi cauti pachetul de vacanţă oriunde ai fi.
Vrei să pleci in vacanţă fără nici o grijă? La Viotop Travel gasesti şi oferte foarte bune de transport sau îţi poţi încheia o asigurare de călătorie în doar câţiva paşi.
Vrei să mergi într-o croaziera? Poţi să ceri sfatul expertului 2Viotop Travel în croaziere şi să vezi ce ţi se potriveşte sau poţi cere o ofertă personalizată, iar unul din consultanţii agenţiei îţi va planifica o excursie ca în poveşti. Pe langa pachetele turistice în ţări precum Grecia, Bulgaria, Tunisia, Turcia, Dubai, Austria şi multe altele, Viotop Travel ţi-a pregătit şi oferte de turism intern în staţiuni montane sau pe litoral, dar şi oferte pentru destinaţiile exotice la care pana acum doar ai visat. Grabeste-te pentru a prinde cele mai tari oferte ale verii. Agenţii de turism Viotop Travel te asteaptă cu sfaturi şi cele mai bune preturi pentru vacanţe de vis.