Tags


Când Elefant.ro „cea mai mare librărie online din România” a anunţat existenţa unei noi categorii, fashion – vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii pentru adulţi – lumea a ciulit urechile. Acum nu mai se miră nimeni când mai apare o categorie, deoarece Elefant.ro nu mai este un magazin online, ci un mall online.
Au început cu cărți, au continuat cu eBook readere și secțiune de cărți electronice în limba română (au și aplicație de reader dedicată pentru Android și iOS), apoi au apărut filmele, muzica, jucăriile, hainele, cosmeticele și probabil multe altele de acum încolo. Elefant.ro se declară „Mall-ul online al familiei tale” și are tot dreptul să facă asta.
Când auziți de Elefant.ro care e primul lucru care vă trece prin minte? Magazinul ăla online de cărți? Magazinul ăla online de jucării? Magazinul ăla online de muzică și filme? Magazinul ăla online de asigurări auto? Magazinul ăla online de haine? Magazinul ăla online de … (completați voi)? Cel mai corect ar fi să spui „mall-ul familiei” şi se înţelege că aici găseşti tot ce trebuie unei familii.
Nu se putea altfel, cu un astfel de nume. A fost special ales, pentru a identifica obiectivele proiectului cu elefantul. Uriaș, stabil, agil și prietenos, elefantul simbolizează calitățile pe care administratorii site-ului doresc să le transmită clienţilor.
concursIar elefantul mai are o calitate: face cadouri. Şi ce cadou este mai preţios decât timpul câştigat prin efectuarea unei comenzi online, din fotoliu.
fashionÎn aceste moment, Elefant.ro pune la dispoziţia clienţilor peste 16.000 mii de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte si accesorii de la branduri renumite precum Versace, Marc by Marc Jacobs, D&G, Tom Ford, Guess, Missoni, GF Ferre, Diesel, Morgan, Just Cavalli, Calvin Klein, Ted Lapidus, Tommy Hilfigger, Hunter, Lumberjack, Vans, TRU Trussardi şi multe altele.
A fost lansat şi serviciul “365 de zile retur gratuit”, în premieră pentru România. Cumpărătorii de produse fashion de pe Elefant.ro pot returna gratuit produsele comandate oricând doresc, în termen de un an, în condiţiile specificate pe website. În cazul în care măsura nu e tocmai potrivită sau croiala nu-ţi place, poţi returna gratuit produsele comandate în termen de un an. Orice cumpărător se simte confortabil când achiziţionează de pe Elefant.ro, ştiind că există un serviciu de încredere pre şi post vanzare.
V-am zis eu că elefantul face multe cadouri!? Printr-o simplă abonare la newsletter te alegi cu 90 de lei, pe care-i poţi cheltui pe acest site! Au multe promoţii, nopţi în care “se devorează reduceri” şi “happy hours”.
noaptea
Clientii elefant.ro sunt acum întâmpinaţi cu un homepage mai interactiv, o interfaţă de căutare îmbunătăţită, cu ajutorul căreia poti găsi mai uşor produsele dorite, dar şi o nouă interfaţă de plată. Pasionaţii de fashion găsesc atât colecţii actuale ale unor branduri renumite, cât şi colecţii anterioare, la preţuri reduse. In afara brandurilor consacrate, Elefant.ro acordă un interes deosebit designerilor români ale căror creaţii apar în subcategoria Romanian Designers Boutique, adresată clientelei care preferă produsele unicat sau de serie mica. logoAsta nu înseamnă că elefant.ro nu continuă să îşi trateze clienţii iubitori de carte cu aceeaşi atentie ca şi până acum, aceştia având acces la cele mai noi titluri, preţurile cele mai bune la bestsellers, dar si o ofertă tot mai diversificată de carte digitală.

Advertisements