Tags

,


Thailanda este o ţară aşezată la capătul pământului, pusă acolo de cineva care a dorit să o pastreze aşa tot timpul, adică naturală, neatinsă, ca un mic paradis. Doar plaja cu nisip fin şi înconjurată de arbori exotici mai poartă din când în când amprentele tâlpilor omeneşti, din toată lumea.
Thailanda este o ţară pentru cei care vor să se simta altfel, vor să vadă altceva şi vor să încerce lucruri noi. Este pe primul loc în clasamentul meu, cu trei destinaţii de văzut într-o viaţă.
Mâncărurile lor sunt altfel, oamenii sunt altfel, marea este altfel. Altfel – adică frumos. Nu poţi să te plictisesti în Thailanda!
Cei care vor să vadă până unde merge libertinismul şi lipsa de prejudecăţi ar putea alege Mykonos. Este una dintre insulele aristocrate ale Greciei – înţelegând prin asta preţuri destul de mari, hoteluri şi restaurante pretenţioase dar şi clienţi “cu statut”. Mykonos este insula morilor de vânt, a petrecerilor nocturne, a sporturilor de vară şi a coktailurilor colorate cu umbreluţe, pe plajă. Asemuită de nenumărate ori cu Ibiza, Mykonos nu este o destinaţie potrivita pentru familii, pentru oamenii liniştiti dornici de relaxare şi liniste. Insula este una dintre cele mai vestite ale Greciei – are peisaje superbe, faleze generoase, plaje cu nisip fin, sate şi orase cu un farmec aparte. myEste însă o destinaţie libertină, potrivită mai degrabă tinerilor energici fără prea multe prejudecăţi. Este un loc pe care trebuie să-l vezi în viaţa asta scurtă!
A treia destinaţie din topul meu este Antalya, cea mai cunoscută zonă turistică a Rivierii Turceşti. Este un oraş în care ţi se oferă toate oportunităţile pentru un concediu reuşit. Serviciile oferite de hotelurile de aici sunt excepţionale şi se pot găsi oferte pentru orice buget de vacanţă.
Antalya este unul din cel mai frumoase oraşe de pe malul Mării Mediterane. Are ape de un albastru cristalin şi aici cerul este mereu strălucitor.
anÎn acelaşi timp, oraşul vechi conferă un plus de dorinţă de a pierde ore în şir plimbându-vă pe străzi şi admirând istoria. Este un oraş colorat de diversitate, distracţii şi variante de cazare. Pentru iubitorii de soare aceasta este destinaţia ideală: aici e mereu cald şi vreme numai bună pentru plajă şi băi în mare.Un alt loc ce ar trebui vizitat este vechiul port. Acesta era împrejmuit de pereţi înalţi, dar puteţi privi şi bărci vechi sau noi multicolore.
Cu o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa profil autohtonă, Cocktail Holidays oferă, la preţuri fără concurenţă, sejururi în toate aceste destinaţii exotice. In prezent, Cocktail Holidays operează curse charter pe destinatiile Antalya, Mallorca, Tenerife, Santorini, Kos, Creta, Corfu, Rodos, Sharm El Sheikh. Tur-operatorul Cocktail Holidays este cunoscut pe piata de turism si pentru programele de grup organizate in Europa, Africa, Asia si Orientul Mijlociu. De asemenea, agentia tur-operatoare Cocktail Holidays comercializează servicii turistice individuale şi de grup în ţară şi în strainătate, cazări oriunde în lume, transferuri, sejururi, luni de miere, vacante exotice, circuite, city break-uri, servicii rent a car, croaziere, bilete de avion.
Sunt destinaţii pe care alte agenţii de turism se feresc să le abordeze. Se limitează la destinaţii sigure, clasice, cu care nu dau greş. De aceea, eu mi-am ales o agenţie care mă provoacă să trăiesc. La fiecare început de an consult oferta early-booking de la Cocktail Holiday şi îmi aleg o nouă destinaţie de vacanţă. Niciodată de două ori în acelaşi loc. Ce credeti că am ales din cele trei, pentru vara aceasta? Thailanda, Mykonos sau Antalya? And … the winner is… Mykonos!