Tags


A intrat deja în folclorul românesc. Faptul că la Miniprix, hainele şi pantofii costă cât mărţişoarele. Nu s-a întâmplat doar în acest an, ci din 2000 încoace, de când s-a născut Brandul miniPRIX. Atunci a luat cu asalt viaţa iubitorilor de cumpărături şi a transformat-o într-un vârtej nebunesc.

MiniPRIX este mai mult decât o marcă, este un mic secret, o entitate vie, care respiră prin entuziasmul tuturor membrilor echipei, care se hrăneşte cu energia pozitivă a miilor de clienţi fideli, care învaţă zi de zi lecţii de viaţă, dar mai ales zâmbesc!
Pentru că nu poţi să nu zâmbeşti când îţi cumperi o nouă garderobă în fiecare primăvară, cu bani puţini. De altfel, dacă am face o comparaţie (şi eu o fac!) cu banii care-i dai pe o pereche de pantofi la alt magazin, aici îţi cumperi între trei şi cinci perechi sau chiar mai mult! Normal dacă la Miniprix, pantofii costă de la 19 lei!
easterCu toc mic, mare, stiletto sau platforme, aici găseşti sute de modele!
Iar în ceea ce priveşte hainele… Câteva mii de produse, majoritatea aflate la reduceri generoase, sunt în căutarea unui drag cumpărător, care să le poarte cu plăcere şi să se mândrească cu ele.
roAu de toate. Produse mai colorate, altele mai serioase, de birou. Unele mai subţiri, altele, dimpotrivă, mai groase. Sunt şi articole pentru cei mici, dar şi pentru cei mari.
Este imposibil ca de la miniPRIX să pleci cu mâna goală.
Se spune că o minune nu ţine mai mult de trei zile. Aşa au zis mulţi, că pantofii costă cât mărţişoarele doar în luna martie! Iată că şi în aprilie a fost la fel! Iar la aceste reduceri se adaugă în fiecare zi altele!

La MiniPRIX lucrurile sunt întotdeauna atât de diferite. Chiar le place să se joace cu imaginaţia noastră şi să ne provoace! Cu tot felul de colecţii, modele, trenduri. De ce? Pentru că oamenii iubesc diversitatea, schimbarea, provocările.
În majoritatea magazinelor online intri pe site azi şi mai intri peste o lună, că nu se schimbă mare lucru. La Miniprix, intri azi pe site, dar trebuie să intri şi mâine, că arată altfel, cu o altă reducere. Ce magazin online aţi mai văzut să-şi schimbe înfăţişarea în fiecare zi?
Magazine vesele şi surprinzătoare? Au. Colecţii de haine, încălţăminte, cosmetice şi accesorii la modă? Au. Au băgat şi bilete de avion? Au băgat!
Preţuri pentru toate buzunarele? Au. Zi specială pentru înnoirea colectiilor? Au. În fiecare joi din fiecare săptămână. Oferte irezistibile când nici nu te aştepti? Ohohooo…
Au aplicaţie miniPRIX App Store sau G-Play pentru telefoane mobile sau tablete? Au.