Tags

,


Când mă gândesc la Turcia, îmi vine în minte Bodrum. Aici am petrecut cea mai frumoasă vacanţă, în acest oraş minunat si plin de culoare din Turcia, situat în peninsula cu acelaşi nume, vizavi de insula Kos, pe malul Marii Egee. Turcia este renumită pentru riviera sa: apa cristalină, liniştea golfurilor şi cea mai lungă vară din zona mediteraneană. În peninsulă găsim case tipice, albe, pătrate, împodobite cu ghirlande de flori, multe locuri de distracţie, magazine, restaurante, cafenele şi nenumărate iahturi luxoase în port.

Datorita caracterului sau cosmopolit Bodrum este numit şi “St.Tropez-ul turcesc”. Cumpărăturile se pot face fie pe străduţele pieţelor, unde preţurile sunt mai mici şi se pot negocia, fie în centrele comerciale, unde mărfurile sunt mai scumpe şi de o mai bună calitate. Manufactura are o tradiţie importantă în Turcia, cele mai cunoscute fiind covoarele ţesute manual. În ceea ce priveşte bucătăria turcească, care este renumită în intreaga lume, mâncărurile tradiţionale sunt: kebabul, pilaful, gyrosul grecesc, deserturile foarte dulci îmbibate în miere şi care conţin fructe, nuci, alune, migdale.

Am ajuns în Bodrum printr-o ofertă early-booking, de la Viotop Travel, agenţia în care am cea mai mare încredere. Am optat pentru rezervarea vacantei dorite din timp şi am beneficiat de reduceri substantiale.
Asta a fost anul trecut. Anul acesta, vom merge la Corfu, tot cu Viotop Travel. Noi am prins reducere de early booking de 35% (a fost până la sfârşitul lui martie), dar cei interesaţi pot prinde încă oferta de early-booking, de 15%, valabilă până la 15 mai 2014! Vom merge la NIOURIS MARINA APARTMENTS, studiouri care se găsesc la 350 m distanță față de plaja cu nisip auriu AgiosGordis, la 15 km distanță de Corfu Town, capitala insulei și la doar 7 km distanță de cel mai mai mare waterpark din Europa de Est.
NIOURISCamerele dispun de grup sanitar propriu, chicinetă dotată cu plită electrică si veselă necesară, frigider. În preţ avem 7 nopţi de cazare, un însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) și asistență turistică.
Viotop are mari reduceri în această perioadă, deşi la alte agenţii ofertele early booking au ţinut doar până la sfârşitul lui februarie. Serviciile oferite prin aceste pachete depăşesc cu mult posibilităţile oferite de o vacanţă în Romania, iar posibilităţile de rezervare oferite de către Viotop Travel sunt variate.
recommended-noua-aplicatie-android-10572De exemplu, puteti folosi aplicatia pentru iOS sau Android dezvoltată de către această agenţie, care vă oferă următoarele avantaje:
1. Poti afla toate noutăţile privind ultimele oferte “early booking” sau “last minute”
2. Cauţi uşor ofertele, în functie de destinaţie şi preţ
3. Poţi efectua cazări la hoteluri cu confirmare imediată
4. Efectuezi rezervări pentru avioane low-cost şi de linie
5. Asistenţă şi consiliere pentru alegerea destinaţiei perfecte!
2
Dacă nu v-ati hotărât încă unde să vă petreceţi vacanţa, folosiţi cu încredere serviciile puse la dispoziţie de Viotop Travel. Merită!

Advertisements