Tags


Gusturile nu se discută. Este la modă ceea ce îţi place şi ce îţi stă bine.
Vă vine să credeţi sau nu, dar există un magazin online de haine pentru femei, care înţelege acest lucru. Wardrobe B oferă consultanţă clientului pe ceea ce îl avantajează şi nu neapărat pe un anumit trend. Produsele cumpărate din acest magazin online pot fi purtate şi anul următor, fără a fi considerate demodate sau ieşite din tendinţe. Pentru că fac parte dintr-un stil personal, pe care singur şi l-a creat, din multitudinea de branduri prezentate aici.
Wardrobe B este primul magazin românesc online cu produse de lux. În plus, este prima firmă care încearcă să combată mentalitatea românilor de a purta haine doar pentru logo, plăcuţe sau monograme. Oamenii trebuie să înţeleagă diferenţa dintre fashion si lifestyle. Nu esti mai important dacă eşti stantat din cap până în picioare cu nume mari din lumea modei. Asta nu înseamnă că în aceste magazin nu vei găsi haine de brand. Ba da, dar branduri exclusiviste, nu cele arhicunoscute şi purtate de toată lumea.
pisicaWardrobe-b.ro este un univers în care găseşti de la bratari din piele de pisica de mare şi clutchuri din lemn de acai tratat, până la piese vestimentare care aparţin unor designeri avangardişti. Femeile pot astfel să-şi formeze un stil propriu, deoarece li se oferă produse exclusiviste, nişate care să le poată face să se distingă. Se delimitează de ceea ce vedem, zilnic, pe stradă: uniformitate in tinute, logo-uri cunoscute, multă opulenţă si lipsă de creativitate.
about-wardrobeDe ce îmi place Wardrobe B? Deoarece vorbeste despre o femeie a timpurilor noastre, curajoasa, care îşi doreşte să se facaă remarcată, dar nu printr-o abordare comună. Care poartă haine semnate de designeri mai putin mediatizaţi la noi, dar care au o mare recunoastere în afară: Isharya, Rocio, Bruuns Bazaar, Only E.T Will Jugdge Me, branduri extrem de iubite de vedete internationale, recunoscute drept fashion-icons…
still4Când cumpăr ceva de pe acest site, o consider o investiţie, nu o cheltuială, dearece sunt produse în care merită să investeşti fiindcă au o simplitate ce le va face imposibil de demodat. Șansa să găsești același articol achiziționat de la Wardrobe B, la un alt român, e de 1 la 10.000.000. Dar nu acesta este cel mai mare atuu, ci faptul că articolele vestimentare Wardrobe B se încadrează în categoria “pieselor nemuritoare” care nu se vor demoda sezonul viitor. Sunt piese cheie pentru o garderobă alcătuită cu bun gust, care te reprezintă.

Dacă am învăţat ceva de la cei care au conceput site-ul este faptul că nu sclipiciul si penele sunt apanaje ale bunului gust! Ci stilul şi atitudinea!

Advertisements