Tags

,


Pot exprima orice. Fericire, iubire, frumuseţe, strălucire. Bijuteriile îşi au însemnătate în ochii celui care le poartă. Nu în ochii privitorului.
Nu sunt genul de persoană care acceptă produse standardizate. De regulă, caut produse unicat, cu amprentă personală. În niciun caz nu aş putea purta o bijuterie produsă în serie. Nu poate însemna acelaşi lucru pentru mine şi pentru încă mii de femei de pe lumea asta. De ceea, port doar bijuterii handmade. Şi cum am norocul să ştiu un magazin online de bijuterii special, de ceva vreme pot bijuterii handmade din Israel.

Este vorba despre Regal Gold, un magazin online de bijuterii din argint şi semipreţioase, bine stabilit şi prezent în România, un brand al bijuteriilor made in Israel. De aici îmi comand eu bijuteriile. Din ţara cu domenii de portocali şi din ţara institutelor de top de cercetare ştiinţifică şi tehnologică, unde calitatea, estetica, proiectarea şi măiestria sunt cercetate în mod constant.
M-a prins febra bijuteriilor retro, a bijuteriilor cu inspiratie din natura, traditie, familie. Uitaţi-vă la această pereche de cercei din argint!
cercei-din-argint-si-perla-e8434~8387260
Ce vă inspiră? Calitate! Fiecare element, de la design până la turnare, este executat in-house şi este atent inspectat pentru asigurarea calităţii. De inspiratie medievală, aceşti cercei se disting nu doar prin aspectul inedit, iesit din tipare, ci si prin pasiunea, dragostea şi răbdarea cu care sunt confectionate.

Fiecare bijuterie este rezultatul multor ani de experienţă, fiind realizată manual din materiale selectate de cea mai bună calitate de artizani din Israel. Imbogăţite de materiale preţioase: argint 925, combinaţii cu aur de 9 k şi goldfilled, pietre naturale şi perle de cultură, bijuteriile Regal Gold devin icoane de stil, proiecte de eleganţă pentru a dărui celei care le poartă o amprentă de rafinament .

inel-argint-carneol-r1403~8387273Regal Gold se mândreşte şi cu linia unică şi exceptională de inele din argint. Acestea conferă femeii care le poartă forţă şi unicitate. Pentru a purta o bijuterie handmade trebuie să ai stil, pe alocuri și îndrăzneală. Iar femeile care le poartă sunt persoane deosebite, care știu să arate spectaculos prin asortarea potrivită a bijuteriilor cu ținutele lor de zi cu zi sau pentru evenimente mai speciale.
Înfiinţată în 2007, Regal Gold oferă soluţii valoroase pentru personalizarea imaginii, prin selecţionarea unor colecţii clasice şi elegante de bijuterii argint lucrate cu semipreţioase naturale.

Regal Gold garantează o filieră de excelenţă în fiecare etapă a selecţionării, continuată cu protocoale stricte de comercializare şi inspectare riguroasă ale bijuteriilor şi se incheie cu oferirea asistentei post-vanzare.

logo (2)
Bijuteriile handmade Regal Gold sunt accesoriile femeii puternice, independente şi îndrăzneţe, care nu se teme să ia decizii şi să îşi ia viata în propriile mâini, hotărându-şi singură cursul.