Tags


Lipsa timpului poate fi o scuză pentru câteva zile, dar nu pentru ani întregi. Dacă nu se pot face exerciţii în sălile de fitness, atunci se pot face plimbări pe jos, se pot urca scările în locul liftului, se poate utiliza o bicicletă! Se poate şi trebuie, pentru a nu regreta mai târziu!
Mişcarea este necesară indiferent de sex, vârstă sau condiţie fizică! Cei ce au deprins acest obicei de a face exerciţii fizice, descoperind avantajele, nu se vor opri şi vor dori un fizic de invidiat. Ce urmează?
Majoritatea oamenilor ştiu că mişcarea este foarte importantă însă nu toţi o şi practică. Viaţa sedentară, lipsa de timp, oboseala acumulată la locul de muncă, toate acestea amână mişcarea mereu “pe mâine”. Dacă locul de muncă implică o activitate statică, pe scaun, atunci problema devine serioasă. Pentru a ne menţine sănătatea în aceste condiţii trebuie neapărat să efectuăm câteva exerciţii fizice, măcar 30 de minute, zilnic.
Iar dacă ai un şef deschis la minte, care îţi dă o masă pe zi, asigurare dentară şi vouchere-cadou de sărbători, atunci îţi va da şi un 7card. Un asemenea card îţi permite să faci sport in orice sala din Bucuresti inclusă în program. Nu mai depinzi de programul unui singur club sportiv sau de traficul din oraş pentru a ajunge să faci sport. Cei care au inventat cardul oferă clienţilor acces, oricând doresc, la orice club sportiv din reţea, ori de câte ori le permite agenda, indiferent unde se află. Este un abonament care poate fi cumpărat printr-un program care se adresează exclusiv companiilor şi angajaţilor acestora.
y7card picture
Există două categorii de clienti: sunt companii care sunt doar intermediari, iar în acest caz angajaţii obţin cardul însă angajatorul le reţine o anumită sumă din salariu, dar sunt şi companii care includ aceste carduri în pachetul de beneficii pentru angajaţi. Mai exact, salariaţii au acces gratuit la serviciile sălilor la care îşi doresc să meargă. Ei pot alege orice sală şi orice activitate, singura restricţie fiind că nu pot merge în două locuri în aceeaşi zi.
Pretul unui astfel de card este în medie intre 100 şi 150 de lei per utilizator, însă oferta este personalizată pentru fiecare companie şi, astfel, tariful variază în funcţie de numărul de carduri pe care îl doreşte fiecare client. De asemenea, la aceste sume se pot aplica diferite discount-uri pentru companiile care aleg să ofere cardurile gratuit angajaţilor.
appCostul unui astfel de abonament este similar cu cel al unui abonament care oferă acces la o singura sala de sport.
7card vine astfel în întâmpinarea tuturor celor care pun preţ pe frumuseţe şi sănătate. Fie că este vorba despre fitness, aerobic, piscină, zumba, kangoo, fie că prezintă mai mare interes dansurile, tenisul, fotbalul, pilatesul sau yoga, 7card oferă acces la peste 40 de săli de sport la preţul unui abonament pentru o singura sală. Vestea bună nu se opreşte aici: reţeaua este în continuă expansiune!

Advertisements