Tags

,


Cu toţii ne amintim perioada de miere a relaţiei noastre sexuale cu soţul sau soţia, când eram îndrăgostiţi unul de celălalt, curioşi la nesfârşit şi nesăţioşi în pat.
Treptat, se instalează rutina, viaţa îşi urmează cursul implacabil, iar cursa sexuală începe să ia pauze dese.
Din fericire, sunt tot felul de jocuri erotice care pot face minuni în relaţia de cuplu, şi din ce în ce mai multe perechi apelează la ele, pentru a condimenta viaţa conjugală: jucării sexuale, costumarea în personaje (role-play), poker pe dezbrăcate, striptease, masaj erotic.

Haideţi să ne oprim la costumarea în personaje, un joc pe care-l vedem în filmele americane şi pe care românii îl practică mai rar.

Totul trebuie să aibă un început, nu? Ar putea fi scânteia care ar reaprinde flacăra iubirii trupeşti! Şi nici nu trebuie să faci foarte multe! Doar să cauţi în magazinul de lenjerie SevenSins.ro şi să găseşti un costum sexy care să se potrivească cu visele tale erotice.
Iar dacă nu mai poţi sta niciun minut în casă, după patru luni de iarnă, ia-ţi iubita şi du-o în natură. La o cabană în vârf de munte, o vilă la mare… Să fiţi voi doi, primăvara asta, lângă pădurea tăcută sau marea liniştitoare. Voi doi şi costumul sexy.

Ce zici de o asistentă?
nurseRezultatul ar putea să vă uimească şi nu, nu e nevoie să mergeţi în Thailanda ca să pătrundeţi în tainele masajului, ci puteţi apela la costumul de asistentă medicală. Se ştie că, atunci când joacă teatru, intră în pielea unui personaj şi se deghizează, femeile prind curaj, devin dezinvolte şi lipsite de inhibiţii. Arată-i asistentei ce te doare şi ea va ştii ce să facă.

Femeia fatală
costum-livco-argea-84292Satin, broderie, portjartier – combinaţia perfectă pentru sex în nopţile de primăvară, mai ales cu atâtea zile libere de sărbători. Înlocuieşte satinul alb, potrivit mai mult noptilor de nuntă, cu satinul roşu sau negru, mult mai incitant de altfel. Pentru mai multă fineţe, adaugă broderie sau dantelă de o altă culoare şi, pentru un accent chiar erotic, ataşează portjartiere. Alege varianta care ţi se potriveşte: sutien cu push-up, sutien prins după gât sau corset.
Seturile de genul acesta sunt potrivite rolului erotic de tânără care îl aşteaptă pe Iepuraşul ei, pentru a-i îndeplini toate dorinţele… sexuale!

Poliţista sexy şi rea
costum-obsessive-police-dress-90527Sigur poţi găsi ceva pentru care poţi fi pedepsit. Vreo amendă neplătită, depăşire de viteză, furt de personalitate. De aceea e nevoie de intervenţia unei poliţiste. Costumul sexy de poliţistă este compus din şase piese: rochiţa mini de culoare gri cu decolteu adânc, ce pune sânii în evidenţă, jartea cu lanţuri, curea, cravată si şapcă, confecţionate din latex, completate de chilotul tip tanga. In seara aceasta, poliţista va domina, ajutata fiind de acest costum care o va ajuta să fie şi mai convingătoare decat ai crede.

Cadâna visurilor tale
costum-chilirose-naima-bellydancer-82779Dantelă, eleganţă, transparenţă – sunt cuvintele care descriu cel mai bine seturile simple dar extreme de sexy, din dantelă şi material care lasă pielea să se vadă doar atât cât să îi pună iubitului tău imaginaţia în mişcare. Cu ajutorul costumului de dansatoare din buric, ea îţi va oferi o excursie în deşertul fierbinte. Ea va deveni o misterioasă şi seducătoare cadână, ajutată de centura cu monede. Va fi sexy, diferită şi disponibilă doar pentru tine!

Sexy chelnerul
jamais-vu-oliver-98573Iar dacă vrei ca tu să fii protagonistul, tu să fii cel care oferă plăcere, atunci află că pe SevenSins.ro sunt la vânzare şi costume sexy pentru bărbaţi. Costumul de chelner este un produs sexy şi incitant pentru bărbati, ce sigur îţi va atrage atenţia şi te va face curios să-l încerci. Oferă-i doamnei tale o apariţie de neuitat, compensând serile în care ea te-a încantat cu ţinute erotice şi provocatoare. Transformă-te în personajul ei preferat! Papionul ce însoţeşte ţinuta te va ajuta să intri cum trebuie în rol. O apariţie diferită şi inedită, de care va avea parte numai ea. În seara aceasta fii tu vedeta!

Simplu, nu? Intră pe magazinul online de lenjerie intimă şi costume de baie SevenSins şi fă comanda, alegând din cele 82 de costume sexy, pentru a juca diferite roluri în viaţa ta sexuală. Sau du-te la showroom-ul nou, din Str. Orzari nr. 3 Sector 2 – la intersectia străzilor Calea Călăraşi şi Delea Veche.
Prin noul showroom, SevenSins îşi propune să întâmpine clienţii într-un cadru intim şi plăcut, propice achiziţionării de lenjerie intimă.
Atuuri : Spatiul permisiv, sutele de produse expuse, cabinele de probă spaţioase şi experienţa de peste patru ani a colectivului, în consilierea clientilor pentru alegerea produsului ideal. Showroomul beneficiază de o “zonă de relaxare” unde clienţii se pot delecta cu o cafea, scopul acesteia fiind crearea unui spaţiu cât mai intim, atât de necesar în alegerea unei piese de lenjerie intimă.