“În momentul în care apare un copil în viaţa ta, te gândeşti de ce nu ai făcut medicina sau măcar un curs de asistente”. Aşa îi spuneau alte mame soţiei mele, dar eu mereu o linişteam: “Un copil creşte pe lângă tine, noi am fost şase la părinţi şi nu îmi amintesc să fi fost vreodată în spital”!
Ai multumit vreodată pentru ochii limpezi ai pruncului tău, pentru bucuria cu care îţi cuprinde obrajii cu mânuţele lui mici, dar ferme, pentru năzbâtiile cu care îţi colorează zilele? Ai mulţumit? Eu, da.
Există un sistem, format din oameni cu interese, care te trimit la ce laborator de analize cotizează mai mult, la ce specialist împarte cu ei “atenţiile” şi la farmaciile care nu-i uită când fac cursuri-vacanţe, cu toate cheltuielile asigurate, peste ocean.
Există un sistem, în care unitatea medicală cea mai apropiată nu îşi asumă răspunderea şi te trimite la spitalul de judeţ supraaglomerat, care apoi scapă de tine, trimiţându-te la cel din capitală care mai are locuri libere.
E greu de înţeles de ce se pierd ore, chiar zile preţioase, în spitale care nu te pot ajuta, când vindecarea ar putea să vină din altă parte!
Oamenii în România plătesc cu viaţa pentru un sistem de stat care nu face faţă. Nu toţi, dar şi unul ar fi prea mult. Când îi întrebi de ce nu s-au dus în sistemul privat, îţi vor spune că nu au avut bani. Pentru că asta este ideea preconcepută a multora, că serviciile medicale private sunt doar pentru cei foarte bogaţi.
Aş vrea să vă demonstrez contrariul prezentându-vă ofertele de la Hilmi Medical Center, o clinică medicală din Bucureşti cu multiple specialităţi: medicină generală, medicina muncii, ecografie, recoltare analize, urologie, psihologie, endocrinologie, ORL, punând accentul pe stomatologie şi obstetrică/ginecologie şi fără a ignora serviciile de dermato-cosmetică, aceasta aflându-se în interdependenţă cu dermatologia, reuşind astfel să trateze şi cauza, şi efectul.
Specialitatile sunt alese astfel încât să poată trata fiecare membru al familiei. Hilmi Medical Center se ocupă, înainte de toate, de confortul fizic şi emotional al clienţilor săi. Grija faţă de pacient este una dintre cele mai mari priorităţi ale echipei Hilmi Medical Center. Profesionalismul este o altă caracteristică a personalului clinicii. Sunt foarte importante şi conditiile în care este mentinută clinica: aspectul acesteia şi curăţenia sunt fără cusur.
152192-Hilmi-Medical
Motto-ul, „Meriţi tot ce e mai bun!”, rezumă cel mai bine calitatea serviciilor oferite de ei şi profesionismul echipei Hilmi Medical Center. In plus, oferă reduceri considerabile şi avantaje clienţilor fideli, prin intermediul unui abonament medical. Aceste abonamente vin sub forma unui card, care poate fi personalizat şi care este disponibil în mai multe tipuri, în funcţie de suma pe care dorim să o investim şi de scopul folosirii.
Ei bine, un asemenea abonament medical m-ar fi scutit să trec prin ceea ce am trecut cu copilul meu. În urma unor analize medicale şi a unui consult medical făcute la o clinică de stat, s-a preconizat un diagnostic crunt: leucemie. Am mers mai departe cu investigaţiile şi s-a descoperit că era mononucleoză infecţioasă. O boală urâtă, dar incomparabil mai uşoară decât cea dată de investigaţiile medicale făcute într-un spital de stat, de provincie. Ce vreau eu să vă spun este că m-aş fi putut scuti de două săptămâni de coşmar, în care mi-am adunat toţi banii de prin bănci, toate economiile, în care m-am pregătit pentru luni de stat prin spitale cu micuţul meu, de nopţile nedormite în care îmi vedeam copilul murind pe un pat de spital.

GOLDFATA-1024x636Vă vorbeam despre abonamentele medicale de la Hilmi, făcute special pentru clienţii fideli. În schimul unei taxe lunare, se primesc reduceri la tot felul de consultaţii, chiar şi de 25%. În plus, periodic, pacienţii beneficiază de promoţii şi reduceri la diferite pachete. În această perioadă, de exemplu, sunt reduceri la consultatii stomatologice, ginecologice, dermatologice, pentru analize medicale, chiar şi la tratamente cosmetice profesioniste!
Primăvara, fiecare dintre noi ar trebui să-şi facă analizele medicale. Eu voi face acest lucru, la fel şi restul familiei mele. Nu voi mai face rabat de la sănătate, nu voi mai trece prin ce am trecut!

Advertisements