Tags

,


Cu toții am văzut “Inapoi în viitor”, trilogia. În primul film Marty McFly este un adolescent american, prieten cu un inventator cam ţicnit, pe nume Doc Brown. Inventatorul creează o maşină a timpului si Marty este transportat accidental în trecut, în anul 1955. Acolo el dă peste o versiune mai tânără a părinţilor săi, le întrerupe întâlnirea şi acum trebuie să-i readucă împreuna pentru ca ei să-l poată crea pe el!
back
Înapoi în viitor II începe cu vizita lor în anul 2015, de unde bătrânul Biff Tannen reuşeste să fure o revistă sportivă cu pronosticurile pe o perioadă de 50 de ani. El se întoarce în trecut şi o da tânărului Biff Tannen, care o foloseşte pentru a se îmbogăţi. Astfel, destinul doctorului Emmett Brown şi al lui Marty McFly se schimbă şi sunt nevoiţi să revină în trecut pentru a repara greşeala.
Trilogia continuă cu misiunea lui Marty McFly din 1885, când trebuie să îl salveze pe Dr. Emmett Brown, care a rămas blocat în timp din cauza unei defecţiuni a maşinii.

Chiar şi la trei decenii de atunci, Doc Brown încă este un simbol pentru călătoria în timp. Adică e omul care nu s-ar înspăimânta dacă eu aş călători în trecut şi i-aş arăta câteva gadget-uri din prezent. Nu acum 30 de ani, când a fost făcut filmul, ci mult mai timpuriu, acum 200 de ani, prin 1814. Poate exista şi atunci un Doc Brown deschis la minte, care să nu mă atace, crezând că am arme sau obiecte de furat suflete.

Mai întâi le voi duce un laptop şi voi încerca să le explic cum facem noi cumpărăturile în 2014. Dacă vrem un monitor, laptop, calculator, imprimantă sau un obiect electrocasnic, intrăm pe ABD Computer şi, printr-o mişcare fină din degete, plasăm tot ce vrem într-un coş de cumpărături. Curierul ne aduce acasă toate produsele, iar noi le plătim cu câteva bancnote.
Le voi explica că unele magazine au preţuri mari, dar noi le căutăm pe cele ieftine, cum este ABD, unde mai sunt şi reduceri şi promoţii. Le voi detalia cu plăcere ce sunt şi astea.
Voi încerca să le explic cum e şi cu punctele de fidelitate oferite clienţilor de ABD Computer, care a introdus, în premieră pe piaţa românească de comercializare produse si echipamente IT, sistemul de recompensare a clienţilor.
PUNCTELE DE FIDELITATE sunt puncte valorice care se acordă utilizatorilor la fiecare comandă efectuată şi se calculează ca fiind 5% din valoarea totală a comenzii efectuate, urmând ca apoi clientul să le folosească fie pentru a plăti în totalitate comanda, fie pentru a o achita parţial. Din punct de vedere valoric, 1 punct de fidelitate acumulat are valoarea de 1 leu.

După ce le arăt ce face calculatorul meu second hand Osborne şi cât rezistă bateria, chiar dacă e second-hand, scriu repede ceva şi scot la imprimantă. Îmi va fi ruşine probabil să le explic că scrisul de mână e din ce în ce mai rar în secolul meu, dar oricât m-aş împotrivi eu, ăsta e trendul. Adică obiceiul. lexmark-imprimanta-second-hand-laser-lexmark-350d-504Cu imprimanta mea silenţioasă şi micuţă Lexmark voi scoate mai multe foi cu poze ale unor gadeturi din viitor, copiate de pe ABD. Le voi arăta ce este un aspirator, un aparat foto, un monitor, o cameră de supraveghere, toate de la ABD Computer, cel mai mare magazin online de produse electronice second din România.
3D character with 10% discount sign.Le voi povesti că ştiu de ABD Computer de când eram în facultate, ei având sediul pe lângă căminul meu, în Regie. De la ei am cumpărat în toţi cei patru ani de facultate. Aş cumpăra şi acum dacă aş fi student, deoarece ABD Computer vine în sprijinul elevilor şi studentilor şi acordă un discount de 10% la orice produs cumpărat.
Dar le voi explica că nu sunt supărată, deoarece primesc şi eu un voucher cadou de 100 de lei, de Paşte.
abd concurs
Pentru a putea beneficia de voucherul cadou, vizitatorii site-ului http://www.abdcomputer.ro trebuie să identifice produsele marcate special cu mesajul de Paşte. În fiecare zi, mesajul câştigător se va afişa pe alte produse din site. Odată identificat produsul nu trebuie decât să-mi las o adresa de mail validă şi voi primi voucherul de 100 RON cadou pe mail. Voucherul îl voi folosi imediat, pentru achiziţionarea oricăror produse de pe site, în valoare minimă de 500 RON cu TVA. Acest concurs se va desfăşura în perioada 3 aprilie – 20 aprilie 2014. În plus, în fiecare zi, se va extrage un câştigător dintre clienţii care au cumpărat folosind voucher-ul cadou şi i se va înapoia întreaga contravaloare a comenzii, sub formă de voucher.
Sigur mă vor întreba cei din 1814 de unde îşi ia magazinul marfa, pentru a ne-o vinde nouă aşa de ieftin. Firma S.C. All Birotic Devices S.R.L. este importator direct al produselor comercializate. Importă produse IT second-hand, refurbished sau noi, dar sunt în permanenţă în căutare de noi achiziţii IT în volume mari, îndeosebi laptopuri, calculatoare, monitoare si imprimante de pe piaţa locală, dar doar produse brand cum ar fi: DELL, HP/Compaq, IBM/Lenovo, Fujitsu, LG, Philips.
În continuare, le voi arăta poze cu biroul meu, echipat în totalitate cu produse ieftine şi bune, de la ABD.
afacereNu le voi ascunde că găsirea unui magazin cu preţuri mici şi produse de calitate este un lucru rar în România anului 2014.

Advertisements