Tags


Indiferent care i-ar fi numele, coordonatele geografice şi prezenţa peisagistică, oraşul respiră şi trăieşte fundamental prin artiştii săi. Ahitectura îl scoate din idee, provizorat, pictura şi sculptura îi dau chip, iar muzica şi poezia fac procesul mai uşor.
Când orăşeanul s-a hotărât că este sortit să trăiască în betoane, s-a îndreptat spre obiect. Spre obiectul gata constituit, de cele mai multe ori de serie industrială, ori spre cel personal, făcut special pentru el, de către altcineva.
Trăim într-o lume de imagini. Suprasaturat de mesaje, agresat de semne şi urmărit de îndemnuri, ochiul separă din ce în ce mai greu faptul important de cel parazitar, informaţia adevărată de simpla turbulenţă. Lumea imaginilor este o altă lume, ea instituie o suprarealitate şi stabileşte parametrii unei civilizaţii proprii.
Trei teorii care, legate, spun că fiecare om are nevoie de o civilizaţie proprie. Practic vorbind, de un spaţiu al său, care să fie îndeajuns de estetic să fie încadrat într-un trend, dar supus uzurii, folosirii zilnice, rutinei.
Da, vorbesc despre un cămin, a cărui definiţie au dat-o artiştii, bankerii, dar mai ales decoratorii. Aceştia din urmă, cu diferenţa că ţin cont şi de părerea beneficiarului. Asta face Artdecozone.ro, atelierul care oferă servicii de design all inclusive pentru cei care vor să îşi amenajeze locuinţa. Despre ceilalţi, nu ştiu, poate or fi dictatori în meseria lor, sau doar nişte meseriaşi care execută.

Cu cei de la Art Deco Zone împarţi o amenajare, nu o comanzi, nu o accepţi, nu ţi-o însuşeşti.

Ce înseamnă „să împarţi o amenajare””

Dialogul
Echipa de arhitecţi şi designeri interiori de la Art Deco Zone este formată din tineri dornici să comunice, să împărtăşească, să experimenteze, să împărtăşească idei legate de artă şi locuinţe. Ei creează „inspiraţi fiind de oameni, pentru a le crea un interior cât mai personal”. Fac un proiect 3D, doar după ce au discuţii amănunţite cu clientul şi cu toţi ceilalţi membri ai familiei, astfel încât să se muleze perfect pe stilul lor de viaţă.

Culoarea
Se discută despre culorile preferate, cele care reprezintă ceva pentru fiecare dintre cei care fac parte din familie. Sunt deschişi la combinaţii care par imposibile. Ei le acceptă, bineînţeles după ce au găsit o soluţie să le integreze în peisajul total.

Materialele.
Eşti omul care vrea căldura lemnului sau răceala gresiei? Preferi obiecte cu patina timpului sau cele inovatoare? Sau poate făcute din materiale reciclaile? Orice e realizabil! Doar spune şi totul se va concretiza. Cum? Nu mai e treaba ta!

Timpul liber
Decoratorii te întreabă ce-ţi place să faci, cu ce îţi ocupi timpul, care sunt activităţile tale preferate. Nu ca să te judece, ci să adune informaţie şi apoi s-o folosească în favoarea ta.

Unicitatea.
Proiectul creat pentru tine va fi unic. Nu-l va avea niciun alt client. Şi asta pentru că el se conturează din felul tău de a fi, din lucrurile care-ţi plac şi îţi dau starea pe care o cauţi. La ei, nu te poţi duce cu o imagine pe care s-o recreeze. Nu te vor lăsa, până nu o vor plia după modul tău de a trăi.

Cum ar putea să îţi proiecteze, mobileze, decoreze locuinţa, dacă nu vor ştii totul despre tine?
artdecozone
Nu îţi vor propune un design interior care să fie în tendinţe, să fie cel mai pe val, în stilul celor mai faimoşi designeri din străinătate sau cu cele mai scumpe materiale. Decât dacă insişti. Ei îţi propun un proiect care să te reprezinte. Căsuţă de familie, cabană rustică, vilă somptuoasă, cramă, bârlog de burlac, apartament fresc şi tineresc, stil bizantin? Orice visezi, cu ei este realizabil. Te vor chestiona, şi se va părea că uneori chiar te interoghează, dar poţi să fii sigur că toate datele vor fi confidenţiale.

Amenajarea unui spaţiu poate fi o experienţă nesfârşită si, la fel ca şi stilul vestimentar, în continua maturizare şi schimbare. Stilul decorării spaţiului în care locuim evoluează o data cu personalitatea individuala! Cei de la Art Deco Zone vor fi alături de tine şi te vor ajuta să-ţi maturizezi casa, odată cu tine!