Tags

, ,


Puţine femei se pot lăuda astăzi cu o viaţă liniştită. Cele mai multe dintre noi suntem nevoite să facem faţă multiplelor roluri pe care le jucăm la serviciu, acasă, cu familia, cu prietenii şi activităţile din timpul liber. Vrem să facem de toate: să avem o carieră de succes, să fim soţii şi mame minunate, bune prietene, fiice şi surori şi lista ar putea continua.
Dacă îţi vei întreba prietena ce face, probabil raspunsul va fi: “Multumesc, bine…!” De fapt, nu ştie, pentru că nu şi-a mai făcut un control de multă vreme. Nici tu.
Prea multe preocupări ne irită chiar şi sufletul. Iritabilitatea, frustrarea, mânia, amărăciunea, epuizarea şi chiar depresia sunt doar câteva rezultate ale stilului de viaţă supra-aglomerat. În încercarea de a-i ajuta pe ceilalţi, de cele mai multe ori ne neglijăm pe noi înşine şi ne consumăm propriile resurse în van, în loc să ni le fortificăm.

Exista o modalitate simplă de a însuma rezultatele vieţii excesiv de aglomerate. Lucrurile care sunt importante – sănătatea, sufletul, relaţiile noastre – sunt date deoparte în favoarea lucrurilor imediate şi urgente.
Într-un final, ajungi la concluzia că vrei să faci ceva pentru tine. Să vezi dacă eşti bine. Trebuie să începi cu analize de sânge.
Dar nu eşti dispusă să pierzi mult timp pentru asta, să faci multe drumuri sau să plăteşti prea mult. Ai alte cheltuieli, pentru ceilalţi, nu pentru tine. Of, când vei scăpa de mentalitatea asta?
Îţi fac o recomandare: Hilmi Medical Center. Da, o clinică privată, care acoperă o arie largă de discipline medicale, în cadrul cărora lucrează o echipă de medici specialişti, care cred în soluţionarea problemelor de sănătate, indiferent de gradul lor de complexitate. Toate aceste lucruri sunt disponibile la costuri rezonabile.
Clinica include 10 cabinete medicale, întinse pe o suprafaţă de 600 mp, acoperind o varietate de specializări medicale. De asemenea, pun la dispoziţia pacienţilor o gamă extinsă de analize de laborator, pentru a oferi un pachet complet de prevenţie, diagnostic şi tratament. Sunt într-o strânsă colaborare cu clinici şi cabinete medicale din toate oraşele ţării şi mai nou, chiar şi din afara ţării. Hilmi Medical Center a devenit partener Acibadem Hospitals Group, cel mai mare si mai apreciat furnizor de servicii de sănătate din Turcia şi în prezent al doilea mare grup de sănătate la nivel mondial.
Aşa cum tu îţi dedici timpul şi cunoştinţele protejării şi îngrijirii familiei tale, aşa şi medicii de la Hilmi se dedică meseriei pe care şi-au ales-o. Şi o fac cu zâmbetul pe buze, doar tu să fii mulţumită!

Îţi dau un pont. De Paşte, au tot felul de reduceri şi promoţii. Iată-le:

Iepurasul fără riduri
Ce ai zice dacă ai putea să te bucuri de efectele unui tratament estetic precum cel cu botox împotriva ridurilor la doar 50 de euro pe lună? Sună greu de crezut…dar la Hilmi Medical Center este posibil. Tot ce trebuie să faci este să îţi deschizi un card de credit la Banca Transilvania. Asta îţi va permite să achiţi suma totală pentru o astfel de intervenţie în 6 rate fixe, fără dobândă.
3
Oferta specială de estetică medicală pe care Iepurasul o aduce acum la clinica Hilmi este gândită în funcţie de cele trei zone în care se poate interveni împotriva ridurilor: între sprâncene, zona frunţii, colţurile ochilor.
Injectarea se face cu ace foarte fine, direct la nivelul ridurilor şi nu este o procedură dureroasă (se face fără anestezie). Nu necesită spitalizare, iar pacientul îşi poate relua activitatea imediat. Botox-ul începe să-şi facă efectul în 24 de ore de la administrare, iar rezultatele sunt vizibile după 7-14 zile de la injectare.

Iepuraşul cu zâmbet luminos
Cariile sunt printre cei mai mari duşmani ai unei danturi perfecte. Consecinţele directe ale unor carii pot fi plombele, dar acest lucru nu trebuie să ne înspăimânte. Dacă sunt realizate de profesioniştii Hilmi Medical Center, ele vor fi primul pas către dantura pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna.
2
Sănătatea orală este mult mai importantă decât îţi imaginezi. Atunci când începe să se deterioreze ajungi să înţelegi că fără o dantură sănătoasă nu te poţi hrăni corespunzător şi de aici pot apărea alte probleme de sănătate. Iepuraşului îi place să te vadă mereu zâmbind, aşa că te aşteaptă cu următoarea ofertă: consultatie stomatologica, detartraj, periaj şi o plombă medie la doar 150 de lei.

Iepuraşul sănătos
Sunt anumite teste medicale pe care orice femeie ar trebui să le repete anual pentru a mentine controlul asupra sanatatii sale. Poate că nu este cel mai plăcut lucru din lume, dar la Hilmi Medical Center, cadrele medicale fac tot posibilul ca această experienţă să fie cât mai uşor de tolerat.
g
Specialişti bine pregatiti şi empatici te asteaptă acum cu o ofertă de nerefuzat: consultatie ginecologica si ecografie transvaginală la doar 99 de lei!

Iepuraşul ultrasonic şi hidratat
Frumuseţea este un dar ce necesită îngrijire. Hidratarea este extrem de importantă, atât pentru un ten tânăr, cât şi pentru unul matur.
1
Iepuraşul îţi recomandă tratamentul facial de hidratare, cu acid hialuronic şi mezoterapie cu produse Algologie. Ofertele sunt valabile până la data de 15 mai, 2014.

Iepuraşul cu ten luminos
Mezoterapia facială, asa numitul ‘cocktail al frumuseţii’ este ceea ce îţi trebuie, dacă vrei să arăţi bine de Paşte şi în mini-vacanţa de 1 mai. Estompează ridurile fine, hidratează tenul şi îl ajută să producă elastină şi colagen, două substanţe responsabile de aspectul ferm şi proaspăt al acestuia.
t
Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculaţia şi metabolismul celular local, efectul final fiind cel de reîntinerire.

Hilmi Medical Center luptă pentru o lume medicală mai sigură şi primitoare. Medicii şi asistentele de aici văd rezolvări eficiente în locul obstacolelor şi cred într-un sistem de sănătate corect, eficient şi empatic. Aici veti găsi un echilibru perfect între calitatea personalului şi serviciile prestate, toate acestea ducând la satisfacerea şi rezolvarea problemelor de sănătate.
Încearcă şi luptă şi pentru sănătatea ta!

Advertisements