În curând, Valea Prahovei va deveni un şantier. Aici va începe construirea autostrăzii Comarnic-Braşov. Ştiţi ce înseamnă asta, nu? Mii de locuri de muncă, mii de oameni care vor munci pe şantier şi vor contribui la realizarea mult aşteptatei artere de circulaţie.
Localnicii aşteaptă cu nerăbdare să înceapă munca. Până acum, însă, nu se leagă nimic. Ştiu pe cineva care a încercat să-şi depună CV-ul în mai multe locuri, pentru a obţine un loc de muncă. A încercat la primărie, apoi la prefectură, chiar şi la un cabinet senatorial. La firma care execută lucrarea nu poate ajunge, deoarece are sediul în străinătate şi de-abia acum încearcă să îşi facă un sediu local. De fapt, chiar dacă lucrările ar fi trebuit să înceapă deja, la începutul lui aprilie, firma care a câştigat licitaţia e ocupată acum cu obţinerea finanţării de la bănci. Apoi va cere şi va aştepta primirea autorizaţiilor, va organiza şantierul, va închiria sau achiziţiona utilaje, va angaja oameni. Treaba ar putea să înceapă în toamnă sau chiar în primăvara anului viitor.
Dar asta-i altă poveste. Ce vreau eu să spun este că sunt mulţi oameni derutaţi, care nu ştiu cum să facă să ajungă să discute cu cineva de la firmă sau să afle măcar unde pot aplica pentru un post. Uite din acest motiv există firmele de recrutare personal şi plasare forta de munca. Pentru ca oamenii să ştie unde să-şi depună CV-urile, iar firmele unde să caute personal. Este în beneficiul ambelor părţi.
Având la dispozitie o bază de date bogată în candidaţi şi utilizând instrumentele psihologice necesare, o firmă de recrutare personal va găsi rapid candidatul ideal, asigurând o perfectă compatibilitate între cerinţele postului şi profilele propuse.
Cum ajută o astfel de agenţie un şomer sau un angajat care vrea să-şi schimbe locul de muncă? Căutându-i jobul potrivit!
Firmele de rerutare nu încasează candidaţilor comisioane pentru serviciile de gestionare, recrutare şi plasare forţă de muncă, astfel încât ei economisesc o sumă considerabilă de bani.

Agenţia ANDO Interim vine in ajutorul societăţilor atât din România cât şi din celelalte ţări ale Uniunii Europene, propunând pachete de servicii personalizate, eficiente şi practice, menite să faciliteze activitatea legată de recrutarea resurselor umane din structura companiilor interesate. Aceasta activează în domeniul resurselor umane, fiind o companie specializată în gestiune şi leasing de personal calificat şi necalificat. Bazându-se pe o echipă dinamică de profesionişti, societatea îşi propune îmbinarea perfectă a unei game variate de job-uri în România şi în străinatate, cu cerinţele imediate ale clienţilor, acoperind o gamă largă de domenii : CONSTRUCTII, INDUSTRIE, COMERT, AGRICULTURA, MEDICAL, BANCAR, TRANSPORT, ARHITECTURA, MANAGEMENT şi altele.

Agenţia s-a dotat chiar de la începutul existentei sale cu mijloace eficiente de recrutare, capabile să capteze forţa de muncă de calitate de pe piaţa românească. Având la dispozitie tehnici moderne de recrutare, ANDO Interim aduce soluţiile optime partenerilor din Romania, Franta, Belgia, Anglia, Italia şi alte tări ale Uniunii Europene.
Acesata ar putea fi soluţia pentru îndepărtarea barierei între firma străină care va construi autostrada şi miile de prahoveni care se află în căutarea unui loc de muncă.

Advertisements