Actorul şi regizorul Dan Puric vine la Cazinoul din Sinaia, pe data de 6 mai, orele 19:00. Prahovenii şi nu numai sunt aşteptaţi să se bucure de frumosul său suflet în cadrul Conferinţei „Suflet Românesc”. Biletele de intrare au preţul de 45 de lei şi sunt puse deja în vânzare.

„Este încântător valul de simpatie şi fascinaţie pe care Dan Puric îl suscită în rândul oamenilor de rând şi intelectualilor din zona noastră. Deşi biletele au fost puse în vânzare de doar câteva zile, există un interes major şi oarecum neaşteptat din partea publicului. Sunt mulţi oameni şi din afara judeţului Prahova care au ales să cumpere bilete la o conferinţă ce are loc la bună distanţă de oraşul lor. Toţi aceşti oameni frumoşi manifestă o nevoie reală de cultură şi frumos. Acest lucru e prilej de mare bucurie pentru noi. Tocmai din raţiuni de facilitare a accesului la bilete, am ales să extindem reţeaua de distribuţie a biletelor şi în mediul online, dar şi în alte puncte de vânzare din Sinaia şi din ţară. Suntem convinşi că această conferinţă despre conştiinţa şi sufletul românesc va avea loc cu casa închisă”, arată organizatorii.
PREMIERĂ: DAN PURIC ADUCE LA SINAIA O PARTE DIN AL SĂU „SUFLET ROMÂNESC”
„Dedic acest spectacol poporului român, frumuseţii lui interioare necorupte, care într-o zi îl va ajuta să se refacă. Iubind această frumuseţe va avea puterea ca odată plecat în lume să-i tămăduiască şi pe alţii”, declară deschis Dan Puric.
Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro , în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, în magazinele Diverta, Magazinul Muzica şi la Sala Palatului. Biletele se comercializează, de asemenea, în zilele de joi şi sâmbătă/duminică (prin rotaţie), în intervalul orar 12.00-18.00, la Casino Sinaia, intrarea către Cafenea/Sala Ferdinand. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări, sunaţi la 0733.422.430.

Advertisements