Tags

, ,


Dansul mirilor reprezintă un moment important în cadrul ceremoniei nupțiale. Acesta marchează începutul oficial al petrecerii, destinde atmosfera și pregătește invitații pentru surprizele minunate ce vor urma. Pe ritmul muzicii preferate, dansul celor doi îndrăgostiți transmite invitaților mesajul lor de dragoste.
Până aici, toate bune. Dar dacă nu ştii să dansezi, rişti să dai tonul la altceva. La râsete şi critici din partea invitaţilor. De ce nu la aplauze şi aprecieri?
Dacă tot e să dai tonul la dans, fă-o ca lumea. Cu un dans superb, de care se va vorbi mult timp şi care va rămâne imprimat pe DVD-ul de nuntă. Investeşte în câteva cursuri de dans şi lasă-i muţi de uimire pe invitaţi.
Se apropie nunta, cum v-ati imaginat dansul vostru? Clasic, elegant sau poate unul disco şi fun?
Cum ar fi să înveţi să le dansezi cu un antrenor renumit? Cu Andrei Duca sau Roxana Codreanu, antrenorii de dans sportiv de la SoftStep? Ei sunt câştigători ai Cupei României la Dans Sportiv pe secţiunile Standard şi Latino, au experienţă de 20 ani în dans, iar ambii sunt antrenori şi arbitrii atestaţi de Federatia Română de Dans Sportiv.
Împreună cu ei, puteţi veţi stabili o coregrafie pe melodia sau stilul preferat. Fie că vreţi câţiva paşi de vals vienez sau o coregrafie interesantă, voi alegeţi de câte şedinte de dans aveţi nevoie, pentru a crea un moment spectaculos la nunta voastră, de care vă veţi aminti toată viaţa.
Antrenorii de la SoftStep au inteligenţa de a găsi solutii personalizate de predare a dansului, sunt profesionişti şi prietenoşi, fiind o plăcere să mergi la lecţiile lor, pentru atmosfera pe care o creează, pentru energia pozitivă pe care o transmit. Ei sunt implicaţi, comunicativi şi atenti la nevoile cursanţilor, dar mai ales sunt capabili să vă înveţe o coregrafie bună, ca la carte, pe care să o executaţi corect. Împreună cu ei, viitorii miri vor găsi răspunsuri, începând cu melodia aleasă şi coregrafia, care poate fi clasică, cu 6-8 figuri sau spectaculoasă, formată din mai multe stiluri de dans. În functie de complexitatea momentului, veţi stabili împreuna un număr de şedinte pentru a vă garanta un moment care cu siguranţă va uimi toţi nuntaşii.

Dansul nunţii voastre va fi adaptat la toate condiţiile pe care le veţi avea în momentul nunţii. Dimensiunea ringului de dans, rochia miresei, pantofii, sincronizarea cu confetti sau baloane. Cursanţii vor fi învăţaţi şi câteva trucuri ale dansatorilor profesionişti. În primul rand, toată lumea se va uita cel mai mult la feţele voastre atunci când dansaţi. Tocmai din acest motiv, dansul nuntii trebuie să transmită un sentiment fericit, de siguranţă. Este momentul vostru să fiti dansatorii profesionişti în filmul nunţii voastre.
soft stepAntrenorii atestaţi te asteaptă în sali centrale din zona Unirii sau Piata Muncii cu multe propuneri de melodii si coregrafii.
Aceasta variantă de cursuri se adresează atât mirilor sau naşilor, cât şi persoanelor extrem de ocupate care doresc să asimileze un stil de dans preferat într-un timp foarte scurt, astfel încât să impresioneze audienţa prezentă în cadrul unor evenimente festive.
Programul sedintelor individuale este flexibil, iar în cadrul lecţiei individuale, cursanţii exersează doar pasii de dans aferenţi stilului dorit. Astfel, veti reuşi să aprofundaţi în cel mai scurt timp întreaga coregrafie realizată de către instructor, în aşa fel încât să finalizaţi cu succes întregul curs.
Un rol important îl are şi melodia aleasă. Este recomandat ca înaintea începerii cursului privat, mirii să-şi aleagă şi o melodie preferată, astfel încât să simtă cu adevărat că acest serviciu este unul personalizat. Instructorul va analiza punctele tari şi slabe pe care le aveti, iar ulterior va elabora o coregrafie pentru a reuşi să scoată în evidenţă majoritatea calităţilor pe care le aveti.
dans
Orarele particulare se programează în funcţie de orarul vostru şi disponibilitatea sălii de dans.
Iată şi reducerile pe care le practică SoftStep:
– Şedinta particulară pentru valsul miresei /1h/pereche- 130 RON.
– Pachet 5 şedinte + 2 abonamente nominale la cursuri de grup – 970 RON preţ nou 600 RON
– Pachet 10 şedinte + 4 abonamente nominale la cursuri de grup – 1940 RON pret nou 1000 RON

Iar dacă vreţi mai mult decât câteva şedinţe pentru a învăţa un singur dans, atunci faceţi cadou persoanei iubite un abonament la un curs de dans. Da, ceva care să ducă relaţia la un alt nivel. Să mai faceţi încă un lucru împreună. Va demonstra lipsa de egoism, pentru că nu e ceva de genul „cineva oferă, iar altcineva primeşte”. Ci amândoi primesc: şansa de a dansa împreună, de a se îndrăgosti unul de celălalt, din nou, prin dans. Sunt cursuri de dans pentru adulţi, lecţii private pentru tot felul de evenimente, cursuri particulare pentru cei mai timizi, pentru cei care vor să aprofundeze doar anumite dansuri: cha-cha, samba, rumba, paso doble, salsa, bachata, slo-fox, quick step, tango sau vals vienez.
Lectiile de dans desfăşurate de către această şcoală au un caracter social, iar ceea ce se urmăreşte este ca participanţii să facă mişcare într-un mod plăcut, să socializeze, să se relaxeze. Iar când este vorba despre cupluri, să se apropie şi mai mult. Dansul a fost, este şi va fi o subtilă curtare între femeie şi bărbat.
Dansul este o expresie cum nu se poate mai clară a dorinţei de a-i impresiona pe privitori şi de a-i stimula să se antreneze şi ei cu frenezie, în jocul erotic de suprafaţă dar cu implicaţii adânci.