Peste 100 de companii pun la bătaie peste 3.000 de locuri de muncă la ediţia de primăvară a Târgului Angajatori de Top, cel mai mare târg de profil adresat tinerilor absolvenţi de studii superioare. Cei interesaţi pot consulta oferta angajatorilor la Sala Palatului din Bucureşti, în intervalul 10.00 – 17.00.

Potrivit organizatorilor, evenimentul din această primăvară va fi cel mai mare de până acum.

„Este cea mai mare ediţie Angajatori de Top din ultimii cinci ani, dimensiunea fiind dată atât de numărul de companii participante cât şi de planurile mari de recrutare anunţate de angajatori pentru următoarea perioadă. Faţă de ediţiile anterioare, am observat o diversificare a industriilor din care provin angajatorii, aproape toate domeniile fiind acoperite”, arată Adrian Stănescu, managerul de proiect.

Concret, domeniile în care îşi pot găsi un loc de muncă tinerii absolvenţi de studii superioare în cadrul evenimentului, la care participă şi companii internaţionale, sunt următoarele: IT, client service, financiar-bancar, vânzări, telecomunicaţii, inginerie, marketing şi PR, resurse umane, logistică, producţie, administrativ, transporturi, asigurări.

În ceea ce priveşte locurile de muncă deschise de companiile participante, angajatorii caută candidaţi atât pentru Bucureşti (70%) cât şi pentru celelalte oraşe din ţară, cum ar fi Timişoara 8%, Iaşi 5%, Braşov 3%, Cluj-Napoca 2%, Sibiu 2%, Arad 1%.

Advertisements