În această primăvară se poartă bijuteriile statement. Acestea sunt bijuteriile „declarație”, care, prin forma, prin aspectul cromatic, dar, mai ales, prin dimensiunea lor, se fac ușor remarcate. Mai mult decât atât, aduc cu sine un mesaj extrem de bine definit despre cea care le poartă.
Declarația mărturisită de o femeie prin bijuteriile pe care le poartă are un scop clar. Din punct de vedere vizual, intenția este de a se face remarcată și, mai mult decât atât, de a atrage atenția cu ușurință. Indiferent cât de sobră sau de simplă ar putea fi o ținută, aceasta se transformă major prin adăugarea unei bijuterii statement.
colier-black-flowersUn colier statement, într-o culoare vibrantă, împodobit cu perle sau diverse broderii, reprezintă acea pată de culoare de care un outfit monocromatic are nevoie. De asemenea, îl poţi purta cu piese vestimentare cât mai colorate, pentru a susţine efectul de color-blocking. Colierele statement în nuante pastelate trebuie păstrate pentru ţinutele office sau pentru o rochie elegantă de seară.
colier-anastasia
Colierele statement elegante vor completa de minune un outfit de seară. Acestea vor da o nota aparte ţinutelor all black, transformându-te într-o adevărată Audrey Hepburn.
Accesoriile dau tonul unei ţinute potrivite. Degeaba ai o ţinută bună din punct de vedere vestimentar şi cromatic, dacă nu ai accesoriile potrivite. Dacă ai nevoie de un colier office, de un colier care să se potrivească la o rochie de seară sau cercei, brăţări şi inele casual, elegante şi nu ştii ce să alegi, cele mai potrivite bijuterii pentru tine le găseşti în magazinul Alya. colier-isabelPentru a avea o ţinută de invidiat trebuie să ai accesoriile potrivite, care să adune toate privirile spre tine. Un outfit fără bijuteriile potrivite nu va atrage niciodată atenţie şi nu va avea succes.
Magazinul Alya este creat special pentru doamnele şi domnişoarele care vor bijuterii elegante, cu stil, unicat. Inele, coliere, brăţări, cercei cu pietricele sau cu perle şi diamante, toate sunt create cu stil. Intrând pe byalya.com vei găsi bjuteriile cele mai potrivite pentru tine.

inel-annaVrei un inel unic ? Să ai cele mai frumoase bijuterii? Inelele din magazinul Alya sunt inele unicat cu un design unic.

cercei-royal-sparklesCerceii supradimensionaţi vor fi piesa de rezistenţă a unei ţinute elegante sau smart-casual, datorită accentului feminin pe care îl aduc oricărui outfit. Ai grijă să îi porţi la ţinute simple sau uni, pentru că, uneori, ce e mult strică. Less is more.

Purtătoarea acestui gen de cercei iese din anonimat și este imposibil să fie trecută cu vederea de către orice privitor. Forța mesajului transmis de bijuteriile masive evocă trăsături de personalitate specifice. De aceea, nu oricine poate purta acest gen de accesorii și nu se potrivesc oricui. Este vorba despre „femei puternice”, care au o imagine bine definită despre sine, care știu ce anume doresc de la ele însele, de la cei din jurul lor și de la viață, în general. Opțiunile lor sunt la fel de bine conturate precum bijuteriile supradimensionate pe care le exhibă. În fond, acesta este sensul lor: să expună și să confirme prin aparența fizică o dimensiune psihică sau sufletească, dacă vreți.
cercei-pink-crossAstfel, purtarea lor declară curajul, subliniază independența, demonstrează încrederea în sine și în propria valoare. Precum cele mai importante rânduri sunt subliniate într-o carte, la fel, femeile care nu doresc să fie uitate, își marchează prezenţa purtând bijuterii statement.

bratara-orange-punkBrăţările statement cunosc mai multe variante de interpretare, de la materiale metalice rigide, aurite sau argintate, până la imprimeurile colorate aplicate pe un plastic prelucrat. Dimensiunea acestora le transformă în piese de interes pentru orice tinută, iar efectul este maximizat atunci cand porti două sau mai multe brăţări în acelasi timp.

Aşadar, dacă ar fi să vorbim despre tendinţele pentru acest sezon aş spune că piesele supradimensionate, piesele de inspiraţie florală, cele rock sau arhitecturale, sunt doar cateva dintre elementele pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îţi alegi accesoriile.