Astăzi vă voi prezenta un maestru în siguranţă. O firmă care deţine licenţă IGPR pentru proiectarea, instalarea şi mentenanţa sistemelor de securitate. Pare serios, nu? Aşa şi trebuie să fie. Nu v-aş fi povestit despre ea, dacă nu era o firmă serioasă, profesionistă, pe mâinile căreia îţi poţi lăsa casa, familia sau afacerea.
Nu o să vă ameţesc cu dulcegării şi sentimentalisme, cum că oamenii tăi dragi ar trebui să fi cei mai importanţi, că este vital să le oferi dragoste, stabilitate şi siguranţă… Ştii toate astea, foarte bine.
Eu îţi voi vorbi dspre sistemele de siguranţă pe care le poţi pune în casa ta, pentru a te feri de intruşi, hoţi, tâlhari, oameni care-ţi vor răul.
Monitorizarea video este o necesitate tot mai mare a oamenilor care deţin case, magazine, depozite, în general tot felul de proprietăţi. Camerele se achiziţionează în functie de nevoia fiecărui utilizator şi mai ales tinand cont de cerinţele spatiului. Unii caută produsele cele mai ieftine şi, ulterior, se plâng de calitatea imaginilor. Cumpără de la magazine de cartier sau de la distribuitori neautorizaţi, care le aduc cine ştie de unde. Nu merge aşa. Produsele trebuie să fie omologate, instalarea făcută de profesionişti autorizaţi, iar întreţinerea de firme specializate.

De 12 ani, Ultra Master Pro oferă produse şi sisteme de securitate certificate pentru aplicaţii ca:
– supraveghere video cu camere supraveghere analogice sau camere IP şi echipamente de înregistrare video tip DVR sau NVR accesabile prin internet,
– sisteme de alarmă (alarmă cu fir sau alarmă wireless
– control acces
– monitorizare GPS

Sistemele de detecţie şi avertizare la efractie pot fi completate cu sisteme de protecţie mecanică cum ar fi: grilaje antiefracţie, uşi de garaj secţionale, rulouri automate pentru uşi şi ferestre, bariere auto, automatizări pentru porţi şi automatizări pentru garaj.
Ultra Master Pro comercializează interfoane, videointerfoane si videointerfoane IP, pentru confortul casei sau afacerii tale. De asemenea oferă manuale, documentatie şi suport tehnic complet clienţilor pentru toată gama de interfoane şi video-interfoane comercializată.
Proiectele UltraMaster şi-au gasit aplicaţii atât în obiective mici, rezidenţtiale, cât şi aplicatii complexe pentru reţele de magazine comerciale, unităţi MAPN, sere, terenuri agricole.
Dacă doreşti să te simţi în siguranţă în casa ta, asa cum nu te-ai mai simtit până acum, ar trebui să te gândeşti la achiziţionarea unor camere video de supraveghere pentru exterior. Poţi instala camere video de supraveghere exterior cu senzor de mişcare. Acestea nu vor înregistra în cazul în care nu detectează miscare. În momentul în care cineva intră în perimetrul supravegheat de aceasta, camera porneşte înregistrarea. Astfel, poţi face economie la curentul electric sau la bateriile camerei cât şi la spaţiul de înregistrare. În plus, pe înregistrare vor apărea numai situaţiile în care se întâmplă ceva, în loc să fie înregistrate ore întregi în care nu are loc nici o acţiune relevantă.
Înregistrarea pe timp de noapte este aproape obligatorie, din moment ce majoritatea infractiunilor au loc în aceast interval. De aceea, va trebui să te asiguri că sistemul de supraveghere achiziţionat are şi functia infraroşu.

Unele persoane au proprietăţi mai mari, pe care doresc sa le monitorizeze. Daca ai o astfel de suprafaţă vastă, atunci va fi nevoie de camere video de supraveghere exterior mai performante, construite special pentru filmări la distanţe mari.De obicei aceste camere pot înregistra pe distanţe de 100 de metri sau mai mult.

Multi oameni angajează bone sau îngrijitori, care să aibă grijă de copiii lor sau de casă, cât ei sunt plecaţi. Dacă doreşti să fii liniştit cât timp nu te afli acasă, poţi instala şi camere de supraveghere interior ascunse (de exemplu, într-o oglindă).
Cu ajutorul lor poţi vedea ce se întamplă în casa şi dacă persoanele angajate îşi fac treaba şi dacă nu cumva acestea pun în pericol sănătatea copiilor.
HDcvi_banner_2
Eu personal mi-am achiziţionat un sistem de alarma wireless pentru vila în care ne petrecem majoritatea timpului. Sistemul de alarmă Jablotron Profi este un sistem hibrid ce poate gestiona detectori cu fir şi fără fir pentru o deplină libertate în alegerea elementelor de detecţie şi a modului de amplasare a acestora şi se pretează pentru instalari de tip “do it my self”.
Avantajele principale sunt:
• instalare simplă şi neinvazivă
• programare şi operare usoara accesibilă la nivel de nespecialist
• gama completă de detectori şi controlere
• autonomie mare a detectorilor (peste 1 an) folosind baterii alcaline obişnuite
• securitate deplină prin monitorizare completă a comunicaţiei radio, integrităţii fizice a elementelor componente precum şi a comunicatiilor telefonice
• raport bun între pret şi calitatea echipamentelor

Ca o concluzie, îţi spun că investiţia intr-un sistem de alarmă este cât se poate de utilă în cazul în care doreşti să fii ferit de unele acţiuni negative şi care pot produce daune însemnate. La urmă, veţi vedea că este mult mai avantajos să investim în sisteme de alarmă, decât să suferim de pe urma pierderilor.

Advertisements