Campionatul Balcanic de Duatlon este o competitie cu un caracter unic printre concursurile de gen duatlon din Romania si tarile invecinate, atat prin gradul de dificultate al traseului si frumusetea acestuia, cat si prin pozitionarea centrala a orasului Brasov in Romania, fapt ce creste potentialul concursului de a deveni un eveniment foarte important printre practicantii atat profesionisti cat si amatori.
thumb
Traseu si inscrieri

Traseul va fi in centrul vechi al Brasovului, pe sosea, drumul fiind inchis in totalitate tocmai pentru a le insufla brasovenilor dragostea pentru sport, dar si pentru miscare in general. Consultati harta cu traseele pentru o mai buna orientare in ziua evenimentului.

Se pot inscrie atat cei mai experimentati, cat si amatorii, la individual sau la stafeta. Inscrierile se fac online, pe site-ul competitiei. Toti concurentii trebuie sa posede licenta FRTRI. Daca nu au o legitimatie valabila, pot opta pentru licenta de 1 zi.

Concursul este deschis si copiilor peste 13 ani, care participa la categorie proprie. Cele 2 probe in care se vor intrece participantii sunt bicicleta si alergare.

Advertisements