Casa Municipala de Cultura «Geo Bogza» Campina, in conformitate cu programul manifestarilor culturale aprobate de Consiliul Local Campina, organizeaza:
Concursul National de Literatura «Geo Bogza», editia a IV-a
Pot participa scriitori nedebutati in volum, indiferent de varsta si fara restrictii de apartenenta la uniuni de creatie sau alte organizatii.
coSe accepta grupaje de minim 5 si maxim 10 poezii, editate la un rand, cu Arial 14, obligatoriu cu diacritice (textele fara diacritice sunt eliminate din concurs), in 3 exemplare imprimate pe hartie A4, trimise in plic A4 inchis, pe adresa: Casa Municipala de Cultura „Geo Bogza”, Str. Grivitei, nr. 95, 105600 Campina, jud. Prahova cu mentiunea „Pentru Concursul National de Poezie «Geo Bogza»” pana la 15 mai 2013. In loc de semnatura, va aparea pe fiecare pagina un moto ales de autor. In plicul cel mare, va fi introdus un plic mic inchis (avand scris acelasi moto), care va contine un scurt curriculum vitae al autorului: numele si prenumele; locul si data nasterii; studii; activitate literara; adresa completa; numarul de telefon si adresa de e-mail; motoul de pe plicul mic si de pe filele grupajului de poezii;
Lucrarile nu se returneaza, ele urmand a intra in patrimoniul Concursului. Laureatii vor fi anuntati pana cel tarziu la 30 mai 2013, pentru a fi prezenti la festivitatea de premiere, care va avea loc sambata, 31 mai 2014, orele 11.00, la Casa Municipala de Cultura „Geo Bogza” Campina, in cadrul Maratonului Poeziei de Dragoste.
Juriul concursului va fi alcatuit din scriitori, membri ai Uniunii Scriitorilor din Romania.
Se vor acorda urmatoarele premii: Marele premiu (600 lei) si Trofeul «Geo Bogza», Premiul I (500 lei), Premiul II (400 lei), Premiul III (300 lei), premii ale unor reviste literare si ale altor publicatii. Prezenta premiatilor la festivitate este obligatorie.
Juriul isi rezerva dreptul de a propune redistribuirea anumitor premii si acordarea altor premii speciale.
Lucrari ale autorilor premiati vor fi publicate in «Revista Noua» si revista „URMUZ”.
Contact: fdochia@gmail.com sau tel 0244.336.291

Advertisements