În această perioadă, magazinele online de haine sunt ţinta tinerelor care se pregătesc să dea tonul în moda primăverii. Sarcina lor este simplă: să găsească cele mai frumoase rochii, la cele mai mici preţuri, să-şi facă fotografii îmbrăcate cu ele şi să le pună pe reţelele de socializare. Aşa se creează trendurile acum.
Cum găsirea unei rochii potrivite care să primească cele mai multe like-uri poate fi un adevărat maraton, m-am gândit să le ajut pe fashioniste şi să le sugerez un magazin care le va ajuta să îşi definească stilul vestimentar în concordanță cu stilul lor de viață.
Pentru că felul în care te îmbraci te reprezintă, Wardrobe B ajută clientele să se exprime prin inteligență, seriozitate și stil. Le construiește imaginea, prin care, mai apoi, îşi vor consolida relațiile.
wardrobeb (1)La Wardrobe B se construiesc, se descoperă, se regăsesc și se scot în evidență stiluri personale prin sugestii atent argumentate. Aici se lucrează cu tine, cu principiile tale, cu interesele pe care le ai, și, cel mai important, cu corpul tău, pe care stilul vestimentar adopat trebuie să-l facă să se simtă bine în orice context.

Nu vorbesc despre alegeri îndrăznețe și inedite. Vorbim strict despre alegeri potrivite.

Dacă vei cumpăra hăinuţe din acest magazin online, eşti sigură că vei avea un produs greu de găsit în alte părţi. Ele sunt
manufacturate sub numele unor branduri aproape necunoscute pe piață locală, dar care prin calitatea execuției și design exprimă inteligență, seriozitate și stil.

Ai acces în exclusivitate pentru România la creațiile Atos Lombardini, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Rocio, A Cuckoo Moment, Isharya, La Kore Milano sau Only E.T will Judge me. Nu sunt cunoscute în România la scară largă, dar cu siguranță sunt extrem de apreciate de nume sonore pe plan mondial, recunoscute pentru că au un stil fără cusur.

Mie mi-au atras atenţia pantalonii, care nu sunt deloc clasici, ci sunt foarte moderni.
29_pnv6maf_01_fwwwpantaloni
pantaloni-lungi-roz-baum-und-pferdgarten.
ppaa
Șansa să găsești același articol achiziționat de la Wardrobe B, la un alt român, e de 1 la 10.000.000. Dar nu acesta este cel mai mare atuu, ci faptul că articolele vestimentare Wardrobe B se încadrează în categoria “pieselor nemuritoare” care nu se vor demoda sezonul viitor. Sunt piese cheie pentru o garderobă alcătuită cu bun gust, care te reprezintă.

Iată ce propune pentru cele care caută o rochie de seară îndrăzneaţă:
still8wwww

În ceea ce proveşte accesoriile, aici trebuie ceva mai multă experiență, căci rafinamentul, clasa și bunul gust nu se nasc așa, de pe o zi pe alta, ci se formează, de-a lungul timpului, prin diverse încercări, de la cele mai discrete, la cele mai îndrăznețe, mai extravagante. Astfel, pentru a nu epata acolo unde nu se cuvine, pentru a nu cădea în penibil, în funcție de rochie, de pantofi, de tot ceea ce ține de aceste două piese principale, dar și de geanta asotată ținutei, accesoriile se aleg și în funcție de momentul zilei, dar și de locul unde le vei purta

bratara_piele_sarpe_de_apa_common1_3isharya_inel_400ron_leafisharya_bratara_raspberry_translucent_resin_18k_gold_plated_brass_700ron

Vă invit să intraţi pe WardrobeB.ro, locul unde veţi descoperi că poţi să te îmbraci şi altfel. Dar, în acelaşi timp, totul va părea firesc, potrivit.

Advertisements