Primesc multe mail-uri de tip newsletter, cu informaţii despre promoţiile şi produsele unor magazine online. Nu le citesc pe toate, evident, dar este unul pe care nu-l ratez, cel de la Miniprix. Joia dimineaţa, fără excepţie, îl găsesc în inbox şi îl deschid pentru a vedea noutăţile. Da, este cel cu mărfurile noi, pentru că cele de marţi, miercuri, luni sau vineri mă anunţă despre promoţii, transport gratuit, „marţi trei ceasuri bune”, “termoreducere”, „stock shock”, reducerile pe oraşe, produse la 3,6,9 lei şi tot felul de alte promoţii.

„Reduceri la Miniprix” este un pleonasm. Da, pentru că aici oricum se vând produse cu preţ redus.

pantofippppDe-a lungul timpului, v-am povestit despre cumpărăturile mele din magazinele Miniprix şi v-am arătat imagini cu produsele achiziţionate. Fie ca a fost vorba despre rochii vaporoase şi fine pentru sezonul cald, fie că mi-am dorit o pereche nouă de pantofi la modă, Miniprix a fost întotdeauna primul magazin pentru care mi-am rezervat trei-patru ore de shopping.

Acum, de când m-am mutat înapoi acasă, în Câmpina, nu mai ajung aşa des. Poate o dată la şase luni, iar atunci mă duc în magazinul din Piaţa Romană, foarte aglomerat. Am prins o dată nişte reduceri de o oră, apoi una cu etichetele pe care era matrioşka, chiar şi o zi cu promoţii la jucării şi haine pentru copii.
Visul oricărei femei este să meargă la cumpărături şi să îşi poată achiziţiona orice îşi doreşte, fără să îşi facă griji în ceea ce priveste bugetul. MiniPRIX.ro îţi arată cum acest vis poate deveni realitate.

fustaDacă încă nu te-ai hotărât ce vei purta în această perioadă, intră pe miniPRIX.ro şi alege rochia care să te facă să străluceşti asemenea vedetelor pe covorul rosu. Ai muncit din greu la sală, toată iarna, şi vrei să te mândreşti cu picioarele frumoase? Atunci trebuie să alegi o rochie scurtă care să îţi evidenţieze această parte a corpului.
Sau poate vrei un look glamour, atunci o rochie lungă te va ajuta de minune! În orice caz, indiferent de preferinte, ai de unde alege!

baleÎn prima lună de primăvară, trebuie să ne facem aprovizionarea de hăinuţe şi pantofi, pentru noul sezon. Pentru noi fetele, oferta este foarte generoasă: topuri, cămăşi, rochiţe, fuste, jachete chic, pantofi, ghetuţe. Brandurile pe care le veţi găsi sunt Bershka, Zara, Red Shoes, Mango, etc. Este imposibil să plecaţi cu mâna goală, mai ales dacă vă brodiţi într-o zi de joi la shopping. Atunci se aduce marfa nouă, iar rafturile sunt umplute cu articole fresh.
Astăzi, însă, sunt fascinată de colecţia de pantofi şi balerini. Aproape 500 de modele de balerini îşi aşteaptă cumpărătorii, la nişte preţuri foarte atractive!

copiiEu am găsit haine foarte frumoase şi pentru băieţelul meu, la categoria copii. Creşte pe zi ce trece, iar hăinuţele îi rămân mici şi în plus se şi plictiseşte de cele vechi. Din cele zeci de mii de produse de pe magazinul online este imposibil să nu găseşti haine pentru copii la preţuri extrem de accesibile, iar pentru comenzile de peste 100 de lei transportul este gratuit.
Se anunţă o primăvară veselă, în culori deschise, pastelate şi vesele, cât mai vii. Am ales multe haine confortabile şi elegante pentru cel mic şi chiar dacă lui nu îi pasă foarte tare cum se asortează, eu cu siguranţă vreau să arate bine. Iar dacă se întâmplă să nu i se potrivească hăinuţele, nu-i problemă. Pot să returnez gratuit orice produs care nu îmi mai place aşa tare sau care nu se potriveşte constituţiei copilului meu. Le păstrez doar pe cele care vin excelent. Este mult mai convenabil asa şi mult mai rapid. Pot comanda chiar din maşină, în drum spre serviciu, prin aplicaţia de mobil pentru G-play, iOS sau Android. Comanda prin intermediul aplicaţiei va fi însoţită de transport gratuit şi un discount. Iar dacă tot măreşti garderoba copilului, poţi să cumperi ceva şi pentru tine.
Fii cu ochii pe ultimele produse aduse în fiecare joi şi alege şi tu ceva pentru tine sau pentru partenerul de viaţă.

Ca să nu uităm de domni, pe ei îi puteti răsfăţa cu pantaloni, cămăşi, încălţăminte şi pulovere moderne. Am observat că a crescut considerabil numărul bărbaţilor care fac shopping pe site-ul Miniprix. Soţul meu şi-a luat, ultima dată, 10 sacouri. Nici nu este de mirare, în conditiile în care, în mall, cu banii de pe 10 sacouri abia îţi cumperi unul singur. Şi nici nu trebuie să mergi prin toate magazinele, ci doar să stai în fotoliu şi să dai click-uri.

Una peste alta, toată luna martie am făcut shopping pe Miniprix, iar acum avem o adevărata garderobă pentru sezonul de primăvară ! Iar preţurile au fost asa de mici încât, cu o suma pe care am plăti-o în mod normal numai pentru ghetele din piele într-un magazin din mall, ne putem cumpăra încă nouă articole vestimentare şi multe accesorii vesele!