Vă spun şi dumneavoastră de un meseriaş, despre care am aflat, de curând, că ar fi cel mai bun instalator Bucuresti. Este cel care răspunde la numărul de telefon 0757 247 247, care îţi stă la dispoziţie 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână şi care este calificat pentru a repara instalatiile termice din imobile noi sau vechi.
Ce trebuie să faceţi? Să ţineţi minte acest număr: 247. Îl tastaţi pe Internet sau pe telefon şi veţi intra în contact cu cea mai mare reţea de meseriaşi. Unul dintre ei va veni acasă la dumneavostră şi vă va rezolva problema.

Ce ştie să facă un instalator 247?
-Are o diploma de calificare ca instalator sanitar, în domeniul instalatii sanitare si gaze.
-Are o experienta de minim 5-10 ani lucrati ca instalator sanitar, experienta care poata fi probata cu acte nu verbal.
-Are o asigurare in cazul in care se produc daune, inundatii. Este vorba despre o polita de asigurare civila in valoare de 100.000 euro per eveniment, care acopera orice paguba produsa din culpa instalatorilor
-Lucreaza organizat şi are un sistem professional de organizare si derulare a lucrarilor, dupa un sistem de management al calitatii ISO 9001
-Are o lista de clienti care sa il recomande. Este vorba de peste 7000 de clienti care au apelat la serviciile instalatorilor din Bucuresti.
-Pentru orice lucrare, instalatorul 247 este oricand gata sa ofere cea mai buna reparatie, la cel mai bun raport pret / calitate.

247 pune la dispozitie instalatori care sunt calificati pentru lucrari de reparatii si intretinere la instalatia termica. Fie ca este vorba de indentificarea si remedierea defectelor aparute in instalatii de incalzire vechi, remedierea deficientelor existente in instalatiile termice din imobilele noi, intretinere, instalatii de incalzire sau orice problema de natura termica, instalatorii 247 rezolvă tot.

Iată cu ce se ocupă un instalator 247:
– Instalare obiecte sanitare.
– Tevi sparte, fisurate sau infundate
– Robineti defecti sau ruginiti
– Vase de toaleta sau chiuvete sparte
– Scurgeri de apa in subsol
– Calorifere sparte sau infundate
.- montaj şi reparaţii centrale termice
-vmontaj hidrofoare
– montaj şi schimbat calorifere
În plus, aceştia s-au specializat şi pe problemele cu instalatiile de canalizare. Pentru orice tip de lucrare, pe raza orasului Bucuresti sau Ilfov nu trebuie decât să sunati la 0757 247 247 si echipa de instalatori este oricand gata sa va ofere cea mai buna reparatie la cel mai bun raport pret / calitate.

Instalatorii 247 sunt şi foarte generoşi. Oricine poate obţine, gratuit, un Abonament Plus Instalator 247, dacă îi recomanzi catre o firma, asociatie locatari, prieten, cunoscut; dacă un client le solicita serviciile si le spune ca a aflat de ei de la tine. Echipa lor te va contacta pentru a obtine datele necesare abonamentului de interventii. În plus, pentru fiecare recomandare prin intermediul careia incheie o comanda sau un contract, beneficiezi la alegere de o crestere a abonamentului gratuit la un nivel superior sau de un alt abonament PLUS pe care sa il utilizezi pentru o alta locatie sau pe care il poti oferi unui prieten.
In acest caz prietenul, devenit client al nostru, va beneficia de acelasi sistem 247 de recomandari si beneficii.

Advertisements