În perioada 31 martie – 18 aprilie, după ordinul Verde Crud, se va desfășura cea de-a X-a ediție a campaniei de curățenie a orașului Sinaia.

Sub sloganul: “Împreună pentru un oraș mai curat!“, Verde Crud își propune atât acțiuni de colectare a deșeurilor bio-degradabile, de curățare a străzilor, a albiilor de râu şi a coastelor montane, precum și acțiuni de conștientizare şi implicare activă a tuturor categoriilor de persoane și instituții, în vederea ecologizării unor arii extinse din oraș şi de pe munte.

Campania a devenit o tradiție în rândul locuitorilor orașului, care își curăță curțile și spațiile verzi din jurul locuințelor pentru a întâmpina primăvara cum se cuvine.

Astfel, conform calendarului Campaniei, în perioada 31 martie – 16 aprilie se vor desfăşura acţiuni de colectare a deşeurilor bio-degradabile de la populaţie, se vor curăţa străzile, trotuarele, rigolele, albiile râurilor, coastele montane şi alte zone din oraş cu ajutorul voluntarilor.

Zilele de 17 și 18 aprilie vor fi dedicate reviziilor în teren şi colectării deşeurilor vegetale rămase neridicate în perioadele programate.

În perioada 14 – 17 aprilie se vor desfăşura acţiuni de igienizare a albiilor râurilor, după un program etapizat pe zone.

Pe toată perioada campaniei vor avea loc întălniri ale cetăţenilor şi voluntarilor cu Primarul Oraşului Sinaia.

Advertisements