“După cum v-am spus, eu sunt bine, sănătos. Am petrecut sărbătorile cu 2-3 prieteni de prin alte ţări, o prăjiturică, un ceai cald, o vorbă bună, şi aşa a trecut o oră la care avem dreptul să ni se dea în celulă zi de zi”, scrie Ionuţ în scrisoare.

“Gândiţi-vă aşa cum gândesc eu: că n-am nici 22 de ani şi am tot timpul să ies să vă fac mândri de mine. Încă aşteptăm pentru că nu a sosit termenul de judecată şi cu cât se pregăteşte avocatul mai bine, cu atât mai multe şanse avem”, mai scrie tânărul român.

“Bunica mea scumpă, (…) te rog din suflet, nu te consuma plângând şi suferind că nu se termină aici, eu sunt puternic şi nu mă las. Ai grijă de sănătate şi te rog să-mi scrii sincer când tata face rele şi nu te ascultă, eu cred şi am încredere că se schimbă şi o să am cu cine să ridic familia noastră care ştim bine că a decăzut de un an de zile (…) Tată, m-am maturizat şi sper să ţii puţin cont de sfaturile mele. Lumea nu prea are încredere în tine şi nu te vede bine aşa cum scrie şi în ziar. “Tatăl a iubit mai mult băutura, iar mama l-a lăsat de mic, de el a văzut o bunică”!!! Hai să arătăm lumii că ai fost şi nu vei mai fi acel om. (…) Tată, vreau să fiu mândru de numele Gologan!”, a mai scris Ionuţ.

Advertisements