Tags


„Închiriez excavator, buldozer şi dinţi de cupă”. Acesta este doar unul dintre multele anunţuri pe care le citeşti pe panouri sau în ziarele clasice şi online din Prahova. Este vremea şantierelor, deoarece în douăsprezece oraşe, în acest an, se vor reabilita reţelele de apă şi canalizare, graţie unor fonduri europene obţinute de judeţ. Va începe şi realizarea autostrăzii Comarnic-Braşov, iar constructorii caută utilaje şi piese de schimb pentru ele. Iar cei care au dat greş cu firmele lor cu care visau să contruiască poduri, încearcă acum să-şi scoată pârleala închiriindu-şi utilajele în care au investit mulţi bani. Evident, nu mai sunt performante, unele sunt ruginite, dar este ultima şansă să le poată valorifica, înainte de a le duce la fier vechi.
Unii cumpărători cad în capcană şi apelează la „întreprinzătorii” locali sau la intermediarii descurcăreţi. Dar cei mai mulţi ştiu că nu se poate glumi cu asta. Ar trebui să ştie că adevăraţii dinti de cupa nu se găsesc la depozite improvizate, ci la cele adevărate, reprezentanţe de firmă, cu acte şi garanţii. Profesioniştii cunosc importanţa pe care o are un set nou de dinţi pentru o cupă sau o pereche de lame noi pentru un grader sau buldozer. Din cauza neînlocuirii la timp a elementelor de uzură de pe cupe, dinti sau lame, acestea pot afecta serios funcţionalitatea utilajului, îngreunând sistemul hidraulic. Iar rezultatul nu poate fi decât o deteriorare a celorlalte componente, toate acestea ducând la înlocuirea pompelor hidraulice sau a altor părţi din sistemul hidraulic.
Efortul constant al unor producători de utilaje industriale pentru inovare în producerea de oţeluri de înaltă calitate au făcut posibilă crearea otelurilor MTG Steels. Aceste oteluri îmbunătăţesc considerabil calitatea dintilor şi a portadintilor care fabrica MTG proportionând durata mare de utilizare şi mai putine rupturi ale acestora.
dintidecupabaerSă calculăm. Merită să cumperi de la marginea drumului, de prin anunţuri de mică publicitate sau de la diverse persoane care-ţi bat la poartă şi să rişti să cumperi produse proaste? Sau cumperi dinti de cupa de la producători autorizaţi, care au la activ inovaţii în domeniu, menite să te ajute în muncă şi să asigure calitatea serviciilor prestate de tine terţilor?
În plus, dacă achiziţionaţi de la producători autorizaţi, montajul acestor piese va fi executat chiar de mecanicii lor şi nu există absolut nici o îndoială legată de corectitudinea acestui serviciu. Ca atare beneficiaţi de garantie şi service la eventualele defecţiuni ulterioare sau de asistenţă în folosirea şi întreţinerea lor.

Advertisements