Te întrebi cum reuşesc unii să-şi facă tot felul de coafuri în cap, care mai de care mai trăsnite, când tu de-abia te descurci cu o coadă!? Sau cum de ajung să aibă o podoabă capilară strălucitoare, un ten neted, unghii impecabile şi mâini catifelate? Simplu! Au produse de întreţinere a părului, feţei şi a corpului foarte bune!
Piaţa produselor cosmetice abundă în produse de tot felul, mai ieftine sau mai scumpe, iar alegerea unora bune este o treabă dificilă. Cei mai mulţi dintre noi trecem de la un produs la altul, cumpărăm ce se află la ofertă, fără a ţine cont de ce tip de păr avem, ce piele, ce culoare a părului, ce tratamente i-au fost aplicate acestuia.
Pentru a putea alege un produs cosmetic în cunoștință de cauză, consultarea listei de ingrediente şi recomandările producătorului pot fi de un real folos. Ceea ce nu poţi face într-un magazin clasic aglomerat, unde ar trebui să stai mai multe minute în faţa unui raft şi să citeşti etichete. Dar acest lucru poate fi făcut într-un magazin online, dintr-un fotoliu, la tine acasă, fără presiune şi nervi.
Dar nu toate magazinele online oferă multe informaţii despre produsele pe care le comercializează. De aceea, eu îmi cumpăr produse cosmetice de pe Allbeauty. Aici, înainte de a comanda un şampon, de exemplu, poţi afla ce ingrediente conţine, cum se aplică, pentru ce tipuri de păr este potrivit, ce efecte are, în ce cantitate este comercializat şi în cât timp ţi-l va aduce curierul la uşă. În ceea ce priveşte o cremă de ochi, faţă, buze sau corp, de pe site vei afla cum va fi ajutată pielea ta de toate substanţele existente în loţiune, dar şi dacă există substanţe la care ai putea fi alergic.
În oferta lor se găsesc produse pentru îngrijirea părului, hairstyling, îngrijire corporală, îngrijirea feţei, produse pentru mâini şi unghii ale unor branduri precum Wella Professionals, Londa Professional, Alfaparf Milano, OPI, T-e-N, Jessica. În plus, magazinul este unul dintre puţinele din ţară în care se comercializează produse profesionale pentru îngrijirea părului Keune şi extensii de păr natural Lien Style. Preţurile sunt foarte mici, deoarece sunt importatori direcţi, fără intermediari. Iar dacă intri pe site vei găsi şi rubrica “reduceri”, cu preţuri foarte bune!

Advertisements