Lenjeria intimă a fascinat dintotdeauna. Ne place să o îmbrăcăm, unii în intimitate, alţii ca meserie. Iar dacă o femeie îmi spune că nu şi-a dorit niciodată să prezinte lenjerie sexi pe podiumul unei prezentări de modă sau într-o revistă, nu o cred.
Şi în trecut, şi astăzi, copilele s-au tot jucat de-a parada modei. Poate nu-i spunea aşa, era mai degrabă ceva de genul „hai să ne jucăm de-a doamnele” sau „de-a mamele”.
Haine sclipicioase de prin şifonierele părinţilor, potrivire de culori atât cât ne ducea nativul simţ estetic, carioci pe faţă, parfum în exces, defilare pe hol şi pe casa scării. Cam ăsta era jocul.
Şi scotoceam prin dulap după rochii, spray, ruj, fard, genţi, pudră şi ce ne mai cădea prin mână. Urmau tocurile, eternul miraj al fetiţelor. Cine prindea cele mai înalte sandale sau pantofi era regina scării. Iar cine îndrăznea la o fustă scurtă câştiga premiul pentru îndrăzneală.
Amuzant atunci, la fel şi acum. Şi astăzi ne mai strângem, ca doamnele, şi mai dăm show-uri dintr-astea. Mai ales la început de primăvară, când intrăm în sezonul vestimentaţiei golaşe.
Dar, recunoaşteţi, în copilărie, la defilări, eram prea îmbrăcate. Era o joacă de copii. Şi acum e tot o joacă, dar de oameni mari. Un “dress up” ca pe vremuri se transformă acum într-o defilare în toată regula. Şi nu trebuie să mai umblăm în dulapul altora, pentru a face rost de recuzită, deoarece avem propriul magazin online. Şi nici nu mai trebuie să ne chemăm prietenele pentru asta. Acum avem iubiţi şi parcă e mai incitant aşa… Ei bine, poate doar la repetiţii să ne mai întâlnim „ca fetele”. Reprezentaţia finală este un pic mai intimă, doar în doi.
Şi alegerea în sine a vestimentaţiei este o experienţă foarte plăcută. Sunt atâtea modele, atâtea culori, atâtea reduceri!
sevensins
Prima zi

Ne strângem la cea care are cel mai mare monitor, pentru a a vedea lenjeria în toţi pixelii ei. Ne epilăm pe picioare, după o iarnă în care ne-am acoperit şi le-am neglijat, ne „cremuim” peste tot, iar apoi ni le punem în evidenţă printr-o defilare.
Dacă intri pe Sevensins.ro, imediat îţi imaginezi toate produsele puse într-un sertar imens.Lenjerii cu volănaşe, latex, danteluţe, floricele, bumbi, roz, negre, albe, roz, culoarea pielii, zebră, tigru, iguană de apa dulce, principalele caracteristici fiind compresia şi elasticitatea. Compresia pentru că miile de produse de pe site intră în zeci de sertăraşe ale dulapiorului, de unde ies, dacă te pune naiba să-l deschizi mai tare de două degete, ca scaunele ejectate din avioanele americane, agăţându-se de lustră, de geam, de clanţa usii… aşa mă simt eu când intru pe acest site. Fără îndoială cele mai fascinante culori pentru lenjerie sexy sunt negrul şi rosul. Dar găsim aici toate culorile primăverii: verde, roz, galben, culoarea mugurilor. Toată natura a fost adunată în colecţia începutului de an 2014!
Alte culori ce conferă o notă de senzualitate şi mister sunt violetul, ciocolatiul sau albastrul închis. Nu înseamnă că lenjeria albă, ca de ghiocel, nu poate fi sexy, însa albul în general este asociat cu castitatea şi inocenţa. Doar dacă jucaţi un rol… O combinaţie provocatoare este lenjeria neagră cu inserţii roz (frezii) pe care o poţi purta dacă vrei să fii provocatoare şi în acelasi timp extrem de feminină.

A doua zi

Desfacem coletele şi le probăm, le combinăm. Dantelă, broderie, tull, satin, organza… Există o mare varietate de materiale şi combinaţii folosite pentru lenjeria sexy. Cum poţi face alegerea corectă? Totul depinde de gusturile tale şi de efectul scontat. Satinul, în combinaţie cu dantela, este incredibil de sexy. Lenjeriile din tull si broderiile sunt nu numai sexy dar au si un aer retro misterios. Indiferent de lenjeria sexy pe care o vei alege, vei constata cu surprindere ca te vei simti mult mai încrezătoare şi senzuala purtandu-o, iar senzualitatea este si va fi mereu la moda!
Ne jucăm cu modelele, le combinăm, defilăm ca nişte adevărate manechine. Un fel de petrecere în pijamale, cum făceam când era mici, numai că acum era în lenjerie intimă.

A treia zi

Nu voi da prea multe despre această zi, deoarece se „consumă” în doi şi include şi o noapte de amor. Ne simţim ca la o prezentare de modă adevărată, doar pentru doi îndrăgostiţi. Iar apoi la una de striptease. Vă pot spune că urmează şi a patra zi, şi încă multe altele după aceea… Şi că plăcerile din copilărie nu trebuie să dispară, ci să evolueze…


A opta zi…

În a opta zi, după ce epuizăm toate costumaşele şi corsetele sexy cumpărate, facem o vizită în grup la noul show-room SevenSins, deschis la 3 martie 2014, în Str. Orzari nr. 3 Sector 2 – la intersecţia străzilor Calea Calaraşi şi Delea Veche.
Prin noul showroom, SevenSins îşi propune să întâmpine clienţii într-un cadru intim şi plăcut, propice achiziţionării de lenjerie intimă. Spaţiul este permisiv, sutele de produse expuse, cabinele de probă spaţioase, iar experienţa de peste 4 ani a colectivului în consilierea clientilor este de folos tuturor.
Showroom-ul beneficiază de o “zonă de relaxare” unde clienţii se pot delecta cu o cafea, scopul acesteia fiind crearea unui spaţiu cât mai intim, atât de necesar în alegerea unei piese de lenjerie intimă sau a unui costum de baie.

Advertisements