Tags


“Daţi-mi cât mai multe site-uri de haine de iarnă pentru bărbaţi, ieftine şi bune!”
Aşa suna strigătul de ajutor lansat ieri pe Facebook, de un bun prieten de-al meu. Intrând pe privat, Mihai m-a lămurit că şi-a găsit un nou loc de muncă, care cere ţinută casual-elegant. Adio blugi şi tricouri, bun venit sacouri şi cămăşi trendy!
“Aici toţi sunt îmbrăcaţi modern, nu în costume întregi, ci combinaţii de tot felul, dar neapărat de bun gust şi de calitate. Help! Eu nu am timp să caut, am mult de muncă. Este un serviciu bun şi vreau să ies la pensie de aici”.
Cum vin sărbătorile pascale, m-am gândit că nu este o idee rea să dau o raită prin magazinele online. Să văd ce colecţii şi promoţii mai au şi care dintre ele au reduceri de sărbători. Şi să împărtăşesc asta pe Facebook, să afle şi Mihai, dar şi toţi adăugaţi recent la lista lui, evident, colegi de la noul job.
Cel care răspunde strigătului de ajutor lansat de Mihai şi se potriveşte perfect cu cerinţele din birou este site-ul Kurtmann.ro De ce? Pentru că are mereu oferte variate si reduceri extrem de atractive.
jachetaAcesta este primul motiv şi cel mai important: banii. Prietenul meu nu şi-a luat încă primul salariu şi mai are doar un ajutor de şomaj de cheltuit, adică 450 de lei. Iar Kurtmann are preţuri mici, pentru lucruri de calitate.
Un al doilea motiv este faptul că găseşte tot ce vrea aici, pentru a crea mai multe ţinute şi nu va trebui să piardă timp pe alte site-uri. Hainele, încălţămintea şi accesoriile vândute aici sunt ale unor renumite mărci: Zara, Bershka, Jack and Jones, Piazza Italia, Stradivarius, Mango, Lefties, Tally Weijl, Pimkie sau Pull and Bear.camasa
Al treilea motiv îl constituie faptul că transportul este gratuit pentru comenzi de peste 190 de lei, la fel şi returnarea produselor, în caz că nu se potrivesc. Politica lor este că pentru fiecare problemă ivită există întotdeauna o rezolvare.

Prietenul meu face foarte bine că nu subestimează importanţa unor haine potrivite la serviciu. Un aspect îngrijit şi cool stârneşte, cu siguranţă, respectul şi simpatia celor din jur. Nu trebuie însă, făcute greşeli, de genul: să porţi aceeaşi camaşă două zile la rând, să te îmbraci mai bine decât şeful, să ai accesorii prea multe. Nu trebuie nici să copiezi stilul colegilor, ci să-ţi creezi un stil propriu! Iar cu magazinul online Kurtmann.ro poţi face asta, fără a cheltui o avere!
Business casual este o ţinută mai puţin formală dar în acelaşi timp prezentabilă faţă de clienţi, colegi şi superiori.
lllPentru a ieși în evidență în mod pozitiv la serviciu, i-am recomandat prietenului meu să investească în articole precum pantaloni verde inchis, sacouri sport şi pulovere de tipul cardigan de culoare neagră, gri sau bleumarin. Când te gândeşti la o ţinută casual aceasta trebuie să însemne confort. De obicei, hainele pe care le porţi trebuie să te facă să pari relaxat, curat şi profesional. Şi ai toate şansele să ieşi la pensie de la jobul preferat.