Tags

,


Te-ai săturat de inimioare pe beţe, căţeluşi de pluş şi floricele în ghivece.
Anul acesta vrei să-i dăruieşti ceva desebit partenerei, de ziua ei. Şi cum ea s-a născut primăvara, chiar într-o lună în care cuvântul de bază este cadoul, ajungi să nu mai ştii ce să-i oferi de ziua ei. A fost Ziua îndrăgostiţilor, Dragobete, 1 şi 8 Martie. Câte idei să ai şi tu?
Eu am cam multe. Şi mai am o teorie, pe care o aplic de câţiva ani şi care are efect. Nu mai fac cadouri materiale, adică hăinuţe, dulciuri sau bijuterii. Că oricum nu le nimeresc. Ci facem împreună ceva. O activitate, o plimbare, un curs. Nu sunt genul extremist, să o surprind cu un salt cu paraşuta, o lecţie de drifting sau scooba-diving. Ci cu activităţi mai soft, cum ar fi lecţiile de călărie, o plimbare pe faleză, un curs de quilling.
Ceva pe care să-l ţină minte, să schimbe, să dezvolte, să surprindă ceva în ea!
Nu există momente perfecte, fără cusur. Există însă momente atât de frumoase în imperfecţiunea lor, încât nu le uiţi o viaţă. Nu cred că există nici relaţii perfecte. Vom fi cu siguranţă cu toţii mai câştigaţi atunci când o să renunţăm la clişeele cu prinţul călare pe cal alb şi cu prinţesa delicată şi suavă care-şi aşteaptă salvatorul. Viaţa reală nu-i o viaţă de basm. Însă poveştile ni le scriem noi singuri şi pot fi perfecte tocmai în imperfecţiunea lor.
Ziua soţiei mele este pe 28 Martie. Iar anul acesta m-am decis să-i ofer drept cadou un abonament la un curs de dans. Un dublu abonament, pentru ea şi pentru mine. Da, ceva care să ducă relaţia la un alt nivel. Să mai facem încă un lucru împreună. Va demonstra lipsa de egoism, pentru că nu e ceva de genul „cineva oferă, iar altcineva primeşte”. Ci amândoi primesc: şansa de a dansa împreună. Sau de a învăţa să facă acest lucru.
dansŞi totuşi… probabil că ei i-ar plăcea un curs de Reggaeton, exclusiv pentru fete! Adică va învăţa să danseze ca în videoclipuri, pe ritmuri fierbinti de reggaeton! Niciodată nu ştii ce-şi doresc femeile! Femeia fatală sau Cenuşăreasa, într-un ballroom, cu părul în vânt, în timp ce valsează cu partenerul ei puternic şi arătos?
lVa trebui să o scot la capăt cumva, cu dilema asta. Aşa că voi da o fugă la Şcoala de dans Soft Step, pentru a cere părerea unor profesionişti.